Abazović u Njemačkoj: Bodriću Srbiju protiv Engleske! (VIDEO)

0

Bivši premijer Crne Gore i Lider GP URA Dritan Abazović izjavio je sinoć za RTS tokom njihove specijalne emisije o Euru da će bodriti Srbiju protiv Engleske, te da se nada da je vrijeme za prvo veće iznenađenje.

On je privatno otputovao u njemačku da podrži komšije iz regiona na Euro 2024.

„Večeras je bila utakmica Albanije i Italije. Sjutra veče ću biti na stadionu, bodriću Srbiju protiv Engleske. Ja se nadam da je vrijeme za prvo veće znenađenje. Neka bude hrabro i da bude remi i to bi bio veliki rezultat, ali zašto ne vjerovati da Engleska sjutra može da padne. U svakom slučaju, jedan jako lijep događaj, Euro, fudbal, mnogo ljudi iz regiona i cijele Evrope, lijepa atmosfera“ – naveo je Abazović sinoć u izjavi za RTS.

Kako je kazao, najvažnije je da sve protekne onako kako je i zamišljeno.

„Mislim da nema dileme da ćemo Srbiju gledati i posle 25. juna. To je neka moja procjena što se tiče prolaska grupe, ali sjutra je najveći test. I ako to bude kako treba, mislim da će dobiti veliki zalet Srbija, ima sjajne pojedince, nadam se da će konačno pokazati da je sjajan tim, a ja lično vjerujem da ćemo na nekom narednom prvenstvu konačno vidjeti i Crnu Goru“ – poručio je Abazović.

Pogledajte i video:

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.