Papović: Srpski biznismeni treba da otvore nekoliko fabrika u Crnoj Gori

3

Srpski biznismeni treba da otvore nekoliko fabrika u Crnoj Gori. Nadam se da će ova velika pobeda biti kapitalizovana, da nam se neće desiti ono što se Srbiji desilo 5. oktobra. Ja sam tada mislio da je sve u redu, ali ispostavilo se da je mnogo gore. Zato ne smemo dozvoliti da neki mangupi u našim redovima unište ono što je urađeno 30.avgusta, a desio se jedinstven spoj. Narod je sam uspeo da sruši diktatora” – kaže Vasilije Papović,

Papović govori da je pao jedan režim koji je hteo potpuno da uništi identitet srpskog naroda u Crnoj Gori i da pretvori u nešto što on nikada nije bio i da je, kako kaže, Milov režim ništa drugo nego ustašizacija.

On ističe da je sada bitno kako Srbija da pomogne srpskom narodu u Crnoj Gori, prvo kroz kulturni rad, a onda i ekonomski.

Papović navodi da su bila tri ključna momenta za pobedu na izborima.

“Prvi je to što je Milo krenuo u samoubilačku akciju napadom na Srpsku pravoslavnu crkvu. Drugo je što je država Srbija prvi put stala iza srpskog naroda u Crnoj Gori i treće, što je cenzura koja je bila jedna od najvećih oružja Milovog režima ovog puta uspela i preko društvenih mreža da bude pobeđena” – objašnjava Papović.

3 Comments
  1. Darko komentariše

    Duvaj ti Popovicu !!! Splacino vidi ti se iz face

    1. Istvan komentariše

      Mrznja u coveku je najvece zlo a ti BRATE si pun mrznje.
      U Bibliji kaze : Pitali ljudi Boga sta da rade kada se sretnu sa zlim ljudima na sta im on rece “ Nista oni mogu samo da vas ubiju a ja mogu NjIH da kaznjavam u beskonacnost”
      Razmisli i tom.

  2. Niksic komentariše

    Tacno da se ekonomski maximalno povezu dvije stare i prijateljske drzave

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.