Braun: Virtus dolazi gladan; Šengelija: Nismo očajni, naš cilj je prva pobjeda i plej-of

0

Košarkaši Partizana i Virtusa otvoriće večeras od 20.30 sati 5. kolo Evrolige. Premijera će ujedno biti prvi meč na programu u srijedu. Crno-bijeli dočekuju klub iz Bolonje nakon duple pobjede pethodne nedjelje protiv Bajerna i Makabija. Bili su to ujedno prvi trijumfi Parnog valjka u novoj sezoni, pa se nadaju produžetku serije.

,,Očekuje nas borba. Biće gladni i moraće da se dokažu i da uzmu prvu pobjedu. Za njih je gostujuća utakmica, a mi moramo da izađemo i odradimo zadatke na obje strane parketa. Treba da igramo čvrsto i iz meča izađemo sa pobjedom„, rekao je za klupski sajt košarkaš Partizana, Sterling Braun.

Virtus i dalje traži prvu pobjedu, ali njihov najbolji košarkaš, Tornike Šengelija, poručuje da i pored toga imaju visoke ambicije.

Ostaću pozitivan i reći ću da smo ove godine počeli ovako ali da ćemo ostvariti cilj koji imamo a to je plej-of. Nije idealni start stigurno, poslednji smo, ali nadam se da treba da dobijemo samo jedan meč i da ćemo dobiti samopouzdanje i nešto na čemu treba da gradimo dalje“, rekao je popularni Toko u razgovoru za Sport Klub.

Šengelija na prošlogodišnjem duelu sa Partizanom

Baš je prošle sezone Virtus igrao fenomenalno kada je došao u Beograd. Bilo je to pred kraj prvog dijela sezone, baš pred Novu godinu i tada su slavili u Beogradskoj areni.

Bila je sjajna utakmica, sjećam se atmosfere na startu to je prvo čega se sećam. Onda je utakmica išla naprijed i nazad. Dva poena viška, četiri poena manjka, četiri poena viška, pa minus dva poena. Ali na kraju smo dobili, Ife je pogodio veliki šut i bio je sjajan osećaj. Uvijek je dobro dobiti na strani, ali dobiti ovdje sa toliko navijača još je posebnije. Onda smo išli kući sa našim navijačima i nismo znali da će doći. Bili smo iznenađeni ali smo bili veoma srećni“.

Što se tiče duela sa Partizanom ove godine, ekipe ga dočekuju u potpuno drugačijem raspoloženju. Šengelijin Virtus mora negdje da nađe prvu pobjedu, dok su igrači Partizana željni novih trijumfa posebno pred domaćom publikom.

Za nas, neću da kažem da smo očajni ali zaista želim da dobijemo. Sjajna je prilika da pokažemo karatker i borbeni duh i znamo da će biti teško u toj areni sa tim sjajnim navijačima, ali uradićemo najbolje“, kaže Šengelija.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.