Podgorica juri prvu pobjedu u ABA 2 ligi

0

Košarkaši Podgorice su u vikendu za nama probili led u Prvoj A crnogorskoj ligi sa novim trenerom Boškom Radovićem, a večeras od 18 časova na svom bunjištu jure prvi trijumf u ABA 2 ligi protiv Pelistera.

 

“Drugi meč u grupi i drugi meč na svom terenu. Poslije poraza od Džokera veoma bitna utakmica za nas. Iako je drugo kolo, sigurno da ovaj meč može da odredi dalji tok takmičenja za nas“, kazao je za klupski sajt Boško Radović.

Podgorica je u provom kolu poražena od Džokera na svom terenu, zato ima imperativ pobjede, jer su utakmice u ulozi domaćina veoma bitne za prolaz.

“Utakmice na svom terenu su veoma bitne, jer ako ne pobjeđujemo u tim mečevima teško možemo doći u situaciju da prođemo grupu. Pelister je možda i ponajbolja ekipa u grupi. Meč protiv Lovćena u domaćem takmičenju bio je za nas generalna proba za Pelister. To je dobra, iskusna ekipa sa igračima koji godinama igraju ovu ligu, tako da nam treba dobra energija, odbrana i pametan napad da bi došli u situaciju da dođemo do trijumfa“, naglasio je Radović.

Iz podgoričkog kluba su poručili da će ulaz na utakmicu između Podgorice i Pelistera, večeras u 18 sati u Bemaks areni biti slobodan.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.