Sedam jesenjih parfema za svaki dan

0

Sada kada je temperatura konačno počela da opada, krajnje je vrijeme da nabavite osnovne stvari za hladno vrijeme. Naša prva porudžbina sezonskog poslovanja sa ljepotom?

Najbolji zimski mirisi, jer nema smisla učestvovati u sezoni žurki ako i vi ne mirišete svečano! U nastavku vam stoga predstavljamo najbolje zimske mirise za prazničnu sezonu.

Jesenji parfemi za svaki dan:

Diptyque Rose Roche Eau de Parfum

Ako volite mirise ruža, onda je ovo opcija za vas. Nije previše sladak i ima zanimljivu zadimljenost kroz pačuli. Ako tražite ružu spremnu za zimsku sezonu, ne tražite dalje!

Lake & Skye 11 11 Vanilla Eau de Parfum

Najnoviji osvrtkompanije Lake & Skie na parfem od vanile je i najukusniji—i najugodniji—do sada. Sa notama kreme od vanile, bijelog sleza, svježe zvezdaste jabuke, morske soli i njihovog prepoznatljivog mošusa, jedno mirisanje savršeno hvata osjećaj buđenja uz šolju svježeg kakaoa u toplom krevetu. To je sve što volimo u najudobnijem dobu godine- umotano u tako ukusan miris da bismo ga pojeli za desert.

Glossier You Rêve Eau de Parfum

Reve se nadovezuje na suptilne slatke i zemljane note prethodne You verzije, dodajući puter od šljiva, sandalovinu i puter krem. Rezultat je mošusan miris savršen za zimu koji izaziva zavisnost.

Burberry Goddess Eau de Parfum Intense

Baš na vrijeme za mirne jesenje noći dolazi Burberry Goddess Eau de Parfum Intense, koji se zasniva na tri vanila note u originalnom mirisu zajedno sa esencijom lavande. Takođe dodaje i četvrtu vanilu — drvo vanile — kao i pačuli daje drveni miris sjajno izbalansiran ženstvenošću vanile. Ova očaravajuća mješavina je savršena za prelaze iz jeseni u zimu…

Phlur Somebody Wood Eau de Parfum

Kao što ime zaključuje, u pitanju je intiman, zimski miris sa notama šafrana, ciklame, sandalovine, mahovine, vanile mošusa i kedra. Za razliku od drugih mirisa koji se smatraju drvenim, ovaj je iznenađujuće suptilan. Ne ostavlja izmaglicu gustog mošusa za sobom i nije preintenzivan. Phlur-ova formulacija ima posebno lagan efekat koji koži daje samo nagovještaj topline i podsjeća na udobnu kolibu u hladnoj jesenjoj i zimskoj noći.

Diptyque Bois Corsé Eau de Parfum

Uvijek je dobar dan kada Diptyque izbaci nešto novo i upravo sada se osjećamo veoma slavljeničkom zbog kolekcije Les Essences. Inspirisan korom drveta (možda ne zvuči baš najglamuroznije, ali vjerujte kada kažemo da je ovo kora sa zadivljijućim mirisom), bogata je, glatka i upravo onako kako želimo da mirišemo u ovo doba godine. Uzmite najkremastiju sandalovinu, pomiješajte je sa crnom kafom, dodajte nagovještaj tamne čokolade i imate Bois Corsé.

Byredo De Los Santos Eau de Parfum

Začinjena kombinacija kardamoma i cimeta prenosi vas u prijatno veče pored kamina. Harmonična mješavina kremaste vanile obavija vas elegantnim zimskim kaputom mirisa. Na kraju, dugotrajne note dimljenog tamjana i ambera unose savršen dodir topline i sofisticiranosti.

(Dan)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.