Izrevoltirani Ljubo u novom izlivu bijesa poručio: Vučiću zabraniti ulazak u Crnu Goru! Treba da slijedimo ponašanje Kosova*!

0

Uticajni tviteraš, veliki patriota i još veći „kolumnista“, odlučio je, po ko zna koji put, u svom maniru da prokomentariše ono za šta nije kvalifikovan. Pogađate o kome je riječ, naravno, o svima dragom Ljubomiru Filipoviću.

Jedan od najvećih crnogorskih patriota i čovjek zadojen mržnjom prema (skoro) svemu srpskom, ni ovaj put nije razočarao one koji se dive liku i djelu Mila Đukanovića i Sekule Drljevića.

Naime, juče je održan samit „Brdo-Brioni“ na kojem su lideri država Zapadnog Balkana došli u Tivat da bi razgovarali o unapređenju saradnje i usvojili zajedničku deklaraciju.

Međutim, kao i po običaju, dijelu crnogorske javnosti, kojem pripada i Ljubo Filipović nije bio srećan zbog dolaska predsjednika Republike Srbije – Aleksandra Vučića.

Vučićev nastup na konferenciji za medije je iziritirao pravdoljubivog Ljuba, te se odmah ulogovao na svoj „X“ (nekadašnji Tviter) nalog i izbacio iz sebe sve što mu se skupilo dok je slušao Vučićevo demaskiranje prođukanovićevskih političara i medija.

Kao svaki drugi komitski ekstremista osudio je slobodu govora i napisao da srpskom predsjedniku treba zabraniti ulazak u Crnu Goru.

Očigledno je da su Vučićeve riječi povrijedile krhka osjećanja hrabrog crnogorskog patriote, koji je čak osjetio i strah po sebe, crnogorsku bezbjednost i suverenitet.

U kombinovanom izlivu bijesa i straha, Ljubo je otišao i korak dalje:

„Kosovo i ponašanje Kosova prema ovom autokrati treba da nam služi kao primjer.“

Ovom rečenicom Ljubomir je nesvjesno ponizio državu Cnu Goru, odnosno njene institucije i građane, jer je poručio da treba da slijedimo poteze lažne države, odnosno Aljbina Kurtija i njegove bulumente koja je uzurpirala dio teritorije suverene i nezavisne države.

S obzirom na to da Aleksandar Vučić nikada nije ni na koji način izrazio pretenzije prema crnogorskoj teritoriji, a Aljbin Kurti jeste, možda bi Ljubo trebao da posavjetuje crnogorske vlastodršce da zabrane ulazak Aljbinu Kurtiju, jer on i njegova politika su ustvari prijetnja po mir i bezbjednost Crne Gore i cijelog regiona.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.