Brnović: Koliko će 1. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija biti teško zavisi od nas

0

Svoj evropski put ovog ljeta, najtrofejniji crnogorski klub, Budućnosti počinju gostovanjem u Podujevu.

“Plavi” će sjutra u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija igrati protiv domaće Mališeve, ekipe koja je na samom startu priprema za evropski start bila nepoznanica za Podgoričane. U međuvremenu je stručni štab dossta saznao o rivalu i nema sumnje da izabranike Ivana Brnovića čeka izuzetno težak zadatak.

Crnogorski predstavnik danas je trenirao na terenu na kojem će igrati meč, a šef stručnog štaba Ivan Brnović ponovio je da je pred njegovom ekipom izuetno teška utakmica.

Koliko će ona biti teška zavisi i od našeg nastupa, ali i od igranja protivnika. Ono što znamo o njima jeste da su mlada i kvalitetna ekipa, koja u svojim redovima ima dva mlada i jednog seniorskog reprezentativca Kosova. Jače strane su im vezni red i napad, ali ni odbrana ne zaostaje mnogo. Kao i u svakoj utakmici u Evropi, očekuje nas težak i neizvjestan susret. Ali, ništa se neće završiti u prvoj utakmici, već u revanšu u Podgorici – kazao je trener Budućnosti Ivan Brnović.

Najbolji igrač Mališeve je Drilon Hazrolaj, dvadesetogodišnji ofanzivac, koji je u protekloj sezoni postigao 28 golova.

Nema iznenađenja. Putem video-snimaka i utakmica danas svako prati svog protivnika. Tako da oni imaju informacije o nama, kao i mi o njima. Imaju, između ostalog, izuzetno jake pojedince, prvenstveno mladi igrači Hazrolaj i Bruti. Takođe, lijevo krilo Aliju… To su igrači koji mogu da naprave razliku. Od njih očekujemo da budu najviše opasni po naš gol. Međutim, kao i u svakoj utakmici, nikad ne znate šta može da se desi. Uvijek postoji neki iznenađujući faktor.

Međutim, Podgoričani su na ovo gostovanje otišli sa željom da ostvare pozitivan rezultat.

Mogu slobodno reći da smo spremni u taktičkom smislu. Nadam se da će i fizika pokazati da smo na pravom nivou i da će hemija i zajedništvo presuditi da dođemo do pozitivnog rezultata – poručio je na kraju Ivan Brnović.

Meč u Podujevu igra se sjutra od 17 sati.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.