Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    Astro­lo­ški aspe­k­ti do­no­se vam izu­ze­t­nu pri­li­ku da ostva­ri­te svoj na­j­da­le­ko­se­žni­ji ci­lj. Oče­ku­je vas una­prje­đe­nje. Slo­bod­ni Ov­no­vi mo­gu da upo­zna­ju za­ni­mlji­vu oso­bu u zna­ku Vo­do­li­je ili La­va. Pro­vje­ri­te vid.

  • Bik

    Ovaj pe­riod do­no­si vam una­pjre­đe­nje u ka­ri­je­ri. Pla­ne­tar­ni aspe­k­ti sta­vlja­ju ak­ce­nat na po­zi­ti­v­nu po­slov­nu tran­s­fo­r­ma­ci­ju. Oče­ku­je vas ra­splet na­kon nes­po­ra­zu­ma s par­t­ne­rom. Ko­mu­ni­ka­ci­ja se po­bo­lj­ša­va. Me­la­n­ho­li­č­ni ste i de­pre­si­v­ni.

  • Blizanci

    Pred va­ma je kra­će po­slov­no pu­to­va­nje. Pro­ši­ru­je­te krug sa­ra­d­ni­ka i to vam do­no­si pro­spe­ri­tet i una­pre­đe­nje fi­nan­si­j­ske si­tua­ci­je. Od­nos s par­t­ne­rom pre­la­zi u mi­r­ni­je vo­de. Usjpe­šno pre­va­zi­la­zi­te nes­po­ra­zum. Pro­blem sa si­nu­si­ma.

  • Rak

    Po­slov­ni pre­go­vo­ri mo­gu bi­ti na­por­ni, ali će vam po­zi­ti­van is­hod do­nije­ti du­go­ro­č­no rje­še­nje na fi­nan­si­j­skom pla­nu. Ovaj dan pro­vo­di­te u at­mo­s­fe­ri pu­noj lju­ba­vi ko­ja ispu­nja­va vaš od­nos s par­t­ne­rom. Sto­ma­č­ne te­go­be.

  • Lav

    Bo­ra­vak pla­ne­ta u va­šem po­lju pri­vat­nog biz­ni­sa sta­vlja ak­ce­nat na osa­mos­ta­lje­nje i li­č­ni na­pre­dak u kru­go­vi­ma po­slov­nog svije­ta. Lju­bav­na ro­man­sa s jed­nom ša­r­man­t­nom Va­gom ili Vo­do­li­jom da­je vam no­vi elan. Pre­mo­re­ni ste.

  • Djevica

    Dje­vi­ce ko­je se ba­ve krea­ti­v­nim za­ni­ma­njem oče­ku­ju uspjeh i po­pu­lar­nost. Fi­nan­si­j­ski uspjeh. Po­če­li ste da se vi­đa­te sa oso­bom ko­ja vas je odu­še­vi­la na pr­vi po­gled. Pa ipak, ne pre­jte­ru­j­te sa idea­li­za­ci­jom. Hi­t­no pro­mije­ni­te na­čin is­hra­ne.

  • Vaga

    Ne­za­po­sle­ne Va­ge oče­ku­je do­bra po­slov­na po­nu­da, ali će se ra­di­ti o kra­t­ko­tra­j­nom re­še­nju u vi­du ho­no­rar­ne sa­ra­d­nje. Astro­lo­ški aspe­k­ti u va­šem po­lju do­ma i po­ro­di­ce sta­vlja­ju ak­ce­nat na to da će­te rije­ši­ti po­ro­di­č­na pi­ta­nja. Pli­t­ko di­sa­nje, ura­di­te sni­mak plu­ća.

  • škorpija

    Glav­ni ak­ce­nat ovog da­na je na uspje­šno za­klju­če­nom po­slov­nom spo­ra­zu­mu i no­voj sa­ra­d­nji. Uspjeh sa inos­tran­stvom. Pre­va­zi­šli ste lju­bo­mo­ru i dra­ma­ti­č­ne sce­ne u od­no­su s par­t­ne­rom. Sle­di da­lja ha­r­mo­ni­za­ci­je od­no­sa s par­t­ne­rom. Ne­r­vo­za.

  • Strijelac

    Do­mi­nan­t­na te­ma či­ta­vog ovog da­na su fi­nan­si­je. Po­slo­vi ko­je sad bu­de­te po­kre­nu­li mo­gu vam do­nije­ti ve­li­ki na­pre­dak. Lju­bav­na ro­man­sa sa oso­bom ko­ja ži­vi u inos­tran­stvu mo­že se pre­tvo­ri­ti u du­go­tra­j­nu ve­zu. Pro­ble­mi sa žu­č­nom ke­som.

  • Jarac

    Pla­ne­te vam do­no­se ve­li­ki na­pre­dak u po­slo­va­nju i ka­ri­je­ri uo­p­šte. U ovom pe­rio­du otva­ra vam se sja­j­na pe­r­spe­k­ti­va. Slo­bod­ne Ja­r­če­ve oče­ku­je pre­la­zak gra­ni­ce ko­le­gi­jal­nog od­no­sa sa oso­bom na po­slu. Uno­si­te vi­še vi­ta­mi­na i mi­ne­ra­la.

  • Vodolija

    Pred va­ma se na­la­zi po­nu­da ko­ja po­dra­zu­mije­va pre­la­zak u dru­gu sre­di­nu. Po­slu­ša­j­te svo­ju in­tui­ci­ju, ona vam je sa­da na­j­bo­lji vo­dič. Ovaj dan do­no­si vam mo­gu­ć­nost da uđe­te u ve­zu sa oso­bom ko­ju ste upo­zna­li pre­ko ko­le­ga. Gla­vo­bo­lja.

  • Ribe

    Pe­riod je po­vo­ljan za ra­zvi­ja­nje pri­vat­nog biz­ni­sa. Mo­že­te uspos­ta­vi­ti sa­ra­d­nju s fi­r­mom iz inos­tran­stva i ostva­ri­ti pro­fit. Ro­man­ti­čan je pe­riod, oče­ku­ju vas bro­j­ni sa­sta­n­ci sa oso­bom ko­ja vam se sve vi­še do­pa­da. Po­ja­va ek­ce­ma. Obra­ti­te se od­mah de­r­ma­to­lo­gu.

     

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.