BORBA u svim domovima: Skoro 2 miliona pregleda u junu!

0

Portal Borba iz mjeseca u mjesec pokazuje da opravdava svoju borbenu ulogu, a da se čitaoci u Crnoj Gori mogu osloniti na naš portal za pravovremene informacije, političke analize, kao i na ekskluzive.

To pokazuje i junski broj pregleda gdje je naš portal ostvario gotovo 2 miliona pregleda! Rapidan rast je ostvario i RTCG, što i priliči Javnom Servisu koji ima više stotina zaposlenih ali je stoga i jako važno reći da BORBA sa svojim jako skromnim kolektivom ostvaruje veliki broj čitanja i da je naš portal jedan od najčitanijih u Crnoj Gori.

Kako smo prethodno i pisali, Borba postaje dio šire medijske zajednice sarađujući sa medijskim kućama iz regiona i shodno tome otvorio se prostor za proširenje naših kapaciteta. Stoga, ukoliko želite da se oprobate u novinarstvu u jednom od najčitanijih portala u Crnoj Gori, bilo da imate iskustvo ili ne, možete se prijaviti da postanete novinar naše redakcije. CV možete poslati na naš mejl [email protected].

Svakako, naš portal će nastaviti da bude itekako borben i u narednom periodu, naročito znajiući da nas očekuje vruće političko ljeto sa formiranjem stranaka Druge familije ali i rekonstrukcijom iliti proširenjem Spajićeve Vlade, što će naš portal pomno pratiti.

Drugi se čitaju, Borbi se vjeruje!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.