DF Bar: Cakanova prevara neće proći

0

Povodom nedavnog „pompeznog“ formiranja NVO, iza čega, kako se vjeruje, stoji aktuelni predsjednik Skupštine opštine Bar Radomir Cakan Novaković, danas se oglasio Demokratski front Bar.
Iz DF-a ukazuju barskoj javnosti na, kako navode, „pokušaj nove prevare građana i birača od strane čelnika bivše Pozitivne Crne Gore, političke partije koja je zbog izdaje opozicionih birača nestala sa crnogorske političke pozornice“.
„Danas, kada kod naroda omražene Pozitivne više nema, aktuelni predsjednik SO Bar Radomir Cakan Novaković, pod firmom nevladinih organizacija, pokušava da uoči lokalnih izbora u Baru zadrži mandat koji je suštinski poklonio DPS-u, i to klasičnom izdajom svih birača bivše Pozitivne. Upozoravamo Novakovića i njegove fiktivne NVO – da drže dalje ruke od birača, simpatizera i prijatelja Demokratskog fronta, na koje ovih dana nasrću, i podvalama ih pokušavaju pozvati na svoje satanističke i izdajničke obrede“ – navodi se u saopštenju DF-a Bar.
„Ne pomaže novac! Ne pomaže mito! Korupcija ne prolazi kod birača Demokratskog fronta, gospodine Novakoviću. Da ste zaista htjeli novi Bar i da zaista imate viziju razvoja grada, ne biste onako perfidno i jadno prodali one koji su Pozitivnoj dali glas prije četiri godine. Jednako vi na lokalu u Baru, i vaše gazde na nivou Crne Gore“ – dodaje se u istom saoštenju.
Kako naglašavaju iz DF-a u javnom obraćanju Novakoviću i barskoj javnosti – Bar je prije četiri godine glasao za smjenu vlasti.
„Bar i Barani, koje ste jefitno prodali, izdali i ponizili! I ta izdaja vam se usladila, pa biste ponovo da zajašete. Ta izdaja vam se ne oprašta“ – ističu iz DF-a.
DF saopštenje zaključuje porukom da taj politički savez „na lokalnim izborima na proljeće osloboditi Bar od okova u koje su ga svezali njegovi unesrećitelji i profiteri iz vladajuće strukture, zajedno sa izdajnicima koji su im pritekli u pomoć kada su bili na političkom izdisaju“.
„U to ne sumnjajte! I, ponavljamo: dalje svoje prljave ruke od časnih i nepotkupljivih birača DF-a“ – poručuju iz najvećeg opozicionog saveza.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.