Borovinić Bojović obišla OŠ „Božidar Vuković Podgoričanin“: Ljepše dvorište za ugodniji boravak djece u školi

0

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović i direktor „Puteva“ Radoš Zečević obišli su danas Osnovnu školu „Božidar Vuković Podgoričanin“ na Koniku, gdje ovo preduzeće radi na uređenju dijela školskog dvorišta.

Intervencija, koja se izvodi u cilju poboljšanja uslova za boravak djece u školi, otpočela je na molbu direktorice škole Jelene Svrkote Popović upućenu predsjednici Skupštine. Prethodnih dana obavljeno je nasipanje dvorišta struganim asfaltom, a tokom obilaska dogovoreno je da se narednih dana dodatno betonira staza koja će olakšati kretanje djece sa invaliditetom. Nakon toga pristupiće se i izgradnji parkinga ispred ulaza u školu.

Borovinić Bojović istakla je da su Skupština Glavnog grada i gradska preduzeća i službe uvijek tu da u okviru svojih nadležnosti daju doprinos što boljem funkcionisanju vaspitno-obrazovnih institucija.

Direktorica škole je zahvalila predsjednici Skupštine i direktoru „Puteva“ i izrazila zadovoljstvo njihovom brzom reakcijom i dinamikom kojom se izvode radovi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.