Meridianbet 1. CFL: U Tivtu duel ekipa sa novim trenerima

0

Deveto kolo Meridianbet 1. CFL biće odigrano danas. Lider na tabeli, ekipa Budućnosti, igraće kao domaćin protiv Petrovca i probati da stigne do još jedne pobjede. Međutim, neće im biti lako, jer nebeskoplavi godinama unazad na stadionu pod Goricom pružaju dobre partije.

Hit ovogodišnje sezone, ekipa Jezera, domaćin je Mornaru. Probaće Plavljani da i iz ovog meča izađu kao pobjednici, kako bi ostali sa samom vrhu tabele. S druge strane, utakmica je jako bitna i Barane, koji nakon osam kola imaju svega osam bodova i svakako žele da poprave svoj saldo.

Zanimljivo će biti u Tivtu. Akteri su Arsenal i Dečić, klubovi koji su tokom nedjelje promijenili trenere. Tivćani, istina, još uvijek nisu imenovali Tripkovićevog naslednika, a na klupi Dečića će prvi put sjedjeti Milorad Peković. Ipak, bitnije je ono što će se dešavati na terenu, a igre koje ove dvije ekipe pružaju i njihovi međusobni dueli u prošloj godini, garantuju da će i ovaj današnji susret biti krajnje zanimljiv i neizvjestan.

Sutjeska Meridianbet je u prošlom kolu deklasirala Dečić (4:0), ali pobjeda ostvarena na Starom aerodromu samo će dobiti na težini ukoliko Nikšićani danas pobijede Rudar. Tim Vladimira Jankovića (zbog kazne neće sjedjeti na klupi) je apsolutni favorit u ovom odmjeravanju snaga i sve osim njihove pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

Na kraju, u Bijelom Polju će koplja ukrstiti Jedinstvo FrancaOFK Mladost Lob.bet. Bodovi iz ovog duela su krucijalni za obje ekipe i nema sumnje da će svih 90 minuta ovaj meč biti zanimljiv i neizvjestan.

Parovi

16 sati

NIKŠIĆ: Sutjeska Meridianbet – Rudar

TIVAT: Arsenal – Dečić

17 sati

BERANE: Jezero – Mornar

18 sati

BIJELO POLJE: Jedinstvo Franca – OFK Mladost Lob.bet

19 sati

PODGORICA: Budućnost – Petrovac

http://

Standings provided by Sofascore

(dan)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.