Kadović: Izvukle smo pouke, vrijeme je za pobjedu

0

Rukometašice Budućnost Bemaksa i Savehofa odigraće u nedjelju od 14 sati u „Bemaks areni“ utakmicu trećeg kola Lige šampiona.

LIijevo krilo Nađa Kadović je naglasila da su „plave“ prve dvije utakmice odigrale ispod svog nivoa.

Savehof ima mladu, ali izuzetno kvalitetnu i agresivnu ekipu. To treba da iskoristimo i na to odgovorimo još agresivnije. Moramo biti strpljive, koncentrisane svih 60 minuta, u napadu moramo odigrati pametno i čekati pravu šansu”, rekla je Kadović na konferenciji za novinare.

Govoreći o startu nove sezone Lige šampiona, istakla je da su mnogo naučile iz poraza u prva dva kola.

Znamo gdje je problem, imale smo prevelika očekivanja. Izvukle smo pouke. Protiv Savehofa ulazimo opušteno, ali sa ogromnom željom. Konačno je došlo vrijeme za prva dva boda”, rekla je Kadović.

Golmanka Armel Atingre kazala je da je Budućnost loše počela saezonu, ali da vjeruje da ekipa može mnogo bolje.

Moramo odigrati hrabrije, koncentrisanije, da damo svoj maksimum u svakom trenutku. Moramo igrati strpljivo i disciplinovano. Savehof ima mladu ekipu, ali izuzetno talentovanu. Igraju agresivno, sa puno trčanja”, rekla je Atingre.

Sportski direktor Katarina Bulatović smatra da rezultati na startu sezonu nijesu očekivani, ali da čvrsto stoji iza igračica koje su angažovane.

Vjerujemo u bolja izdanja, jer rezultati se ne prave preko noći. Tražim strpljenje za djevojke i stručni štab, ne treba da su na stubu srama poslije dva poraza. Doveli smo igračice za koje smo računali da su pojačanja, a ispostavilo se da nijesu došle fizičke spremne. Nijesmo mogli da računamo na njih ni na pripremnim utakmicama”, rekla je Bulatović.

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.