Popović nakon debakla: Bile smo preplašene u prvom poluvremenu

0

Rukometašice Budućnosti su odigrale ispod očekivanja u prvom poluvremenu, jer su bile izgubljene i u strahu, ali su u nastavku pokazale reakciju. Ovim riječima se obratila trener Bojana Popović nakon ubjedljivog poraza (39:24) od Odenzea u drugom kolu EHF Lige šampiona.

Bilo je veoma teško od početka, ne znam šta se dešavalo djevojkama u prvom poluvremenu. Bile su izgubljene i u strahu. Trebalo je da uživaju i da igraju rukomet. Uradićemo detaljnu analizu i vidjeti što je razlog za onakvo izdanje u prvih 30 minuta. U nastavku smo pokazale dobru reakciju i igra je bila bolja. Tužne smo zbog izdanja u prvom poluvremenu, ali moramo da ponovimo dobre stvari iz drugog poluvremena u narednim mečevima. Djelovalo mi je da su djevojke u početku bile u nekom strahu, pričaćemo da vidimo zašto se to desilo. Neke od njih su mlade, neke se poput Niakate i Hafre vraćaju poslije teških povreda, zato im dajem priliku kako bi se vratile u pravi ritam. Borićemo se u narednom meču protiv Savehofa u kojem želimo prve bodove”, kazala je Popović.

Lijevo krilo Nađa Kadović sjajno je iskoristila priliku i postigla pet golova iz isto toliko pokušaja.

Nijesmo imale što da izgubimo u drugom poluvremenu, odigrale smo mnogo bolje nego u prvih 30 minuta”, kazala je Kadović, koja je imala stopostotnu realizaciju šuteva (5 od 5) i uz kapitenku Raičević i golmanku Atingre bila jedina vrijedna pomena u najtežem porazu Budućnosti u Ligi šampiona.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.