Ibrahimović: Ne damo Crnu Goru nikome, BS će nakon 11. juna odrediti kojim će putem ići država!

4

Nakon izbora 11.juna, Bošnjačka stranka nastavlja tamo gdje je stala – a to je vraćanje dostojanstva Bošnjacima. Zato će upravo BS nakon parlamentarnih izbora odrediti kojim će putem ići Crna Gora, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i nosilac liste „Jasno je!“ – Ervin Ibrahimović.

On je na promotivnom skupu u Tuzima, pred više stotina članova i simpatizera BS kazao da je vrijeme da država Crna Gora realizuje konkretne kapitalne projekte u sredinama gdje žive Bošnjaci.

„Tamo gdje živi najveći broj Bošnjaka, na sjeveru, država ima najveće potencijale. Mi smo do sada mogli da uradimo onoliko koliko smo dobijali podrške od našeg naroda. Sada, kada se snažno pokrenuo ovaj naš pokret, jasno je da će Crnoj Gori biti bolje, kako bude jačala Bošnjačka stranka“, kazao je Ibrahimović.

Istakao je da BS ima jasne ciljeve.

„Uslov svih uslova je da ne damo Crnu Goru nikome. Drugi uslov je da svi oni projekti koji su započeti, da se moraju završiti, a nikako da se kažnjavaju Bošnjaci koji se nisu slagali sa tadašnjom politikom. Sada tražimo da se odrede rokovi za završetak svih kapitalnih projekata. I nećemo stati na tome. Moramo zaustaviti iseljavanje sa sjevera i država mora odgovoriti na sve ono što manje brojni narodi daju državi Crnoj Gori“, rekao je predsjednik BS.

4 Comments
  1. qyu komentariše

    Blagoš nama da nam ovi lopovi određuju koda ćemo,stvarno onda nista dobro nismo zaslužili.Ovog lopova sa slike kad sam vidio da stoji iza Erdogana pitao sam se kako može ovdje biti protiv Rusije a u Turskoj za Rusiju jer u politici nema ljubavi već interesa a interes Turske su ruski turisti koje je ovaj lopov sa ostalim lopovima protjerao iz Ambasadoristana za Tursku.

  2. Daco komentariše

    I do sad si mogao Ibro da odredjujes ali nisi imak vremena bio si zauzet oko dobijanja stana i ostalih privilegija…
    A da i da ne zaboravim nisi smio jer nisi mogao da p….s od Dps-a

  3. realno komentariše

    „Ne daš državu nikom“ (iz Srbije) ali ako Bakir i Erdogan zatraže,eeee onda svaka kombinacija dolazi u obzir.

  4. Felacio MNE komentariše

    E tebe ćemo pitati.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.