Šta se to dešava u Evropi sad: Jakov Milatović se nije pojavio na sjednici Predsjedništva na kojoj se birao kandidat za gradonačelnika Podgorice!

8

Zamjenik predsjednika Evrope sad i novoizabrani predsjednik Crne Gore Jakov Milatović nije juče došao na sjednicu Predsjedništva te stranke na kojoj se birao kandidat za gradonačelnika Podgorice.

Njegov nedolazak na sjednicu ponovo je otvorio spekulacije da u Evropi sad ne cvjetaju ruže i da se polako stvaraju dva klana.

Milatović je jasno stavio do znanja nakon pobjede na predsjedničkim izborima da neće podnijeti ostavku na stranačke funkcije, čime je poručio da se neće odreći borbe za vlast u partiji.

S druge strane, Milojko Spajić, lider ES, pecnuo je juče kolegu Milatovića da bi on zamrznuo funkcije u partiji, da je pobijedio na predsjedničkim izborima, čime je dodatno podgrijao sumnje da se u toj partiji već prave frakcije.

Jasno je da u susret parlamentarnim izborima tek slijede razmirice unutar Evrope sad.

Milatović sinoć nije odgovarao na pozove novinara.

Predsjedništvo je, kako je saopšteno, na sjednici koja je trajala više sati, azmatralo više tačaka dnevnog reda, uključujući izvještaj o rezultatu na predsjedničkim izborima i predlog za gradonačelnika glavnog grada.

Na sjednici je jednoglasno usvojen predlog da kandidatkinja za gradonačelnicu Podgorice bude prof. dr Olivera Injac”, saopšteno je nakon sjednice.

Nosilac liste na izborima u Podgorici bio je Jakov Milatović i on je bio kandidat za gradonačelnika, međutim, nakon predsjedničkih izbora on je izabran za šefa crnogorske države tako da Pokret Evropa sad mora da bira novog kandidata za gradonačelnika.

8 Comments
  1. Zdravko Stanišić komentariše

    Znači frakcije. E da oće u DF doći do pomjeranja ne bi marilo. Za početak pomjeriti ove što su se ukopali u rovove, taj potez bi donio par procenata. Drugi potez zahvaliti se Pzp. Novih par procenata. Ukinuti DF i ići kao NSD sigurnih 25% sa tendencijom rasta.

    1. Komsija odozgo komentariše

      Mani se DFa ,derčinope crvena.
      Ništa ti DF nije skrivio.
      Svi ste ljubomorni na muda DFova.

  2. LJUBO komentariše

    KAD NEMA SDT DA PRESPITA DRŽAVNE KRIMINALE NEKA SPAJKI I IZ BIVŠEG REŽIMA IDALJE TRUJU DRŽAVU.

  3. neko komentariše

    A makse, frakcije. Vidjećete frakcije od ostalih partija posle junskih izbora.

  4. qyu komentariše

    Pogledajte im oči i vidjet će te da su to lopovi u pokušaju stim da je Spajke već nešto i maznuo.

  5. Sparta komentariše

    Nekome smeta Evropa Sad…Nekome ne može biti bolje dok Evropa Sad ne oslabi…Neko bi napredovao ali u svojim redovima nista da ne mjenja…E pa taj “ neko “ mora da zna da će 11 juna biti još manji i da bi bio prezadovoljan da zadrzi ove sadasnje procente…Realnost je takva da Evropa sad raste i jača…Savjet DF u : pod hitno do 11 juna se okrenite svom programu , iz stranke ili da izadju ili da zaćute Mandić , Bulatović i NAROČITO debeli MEDO…Ne možete dobiti dobar rezultat stalno napadajući i zaboraviti program koji nudite gradjanima…Tako je DPS sve izgubio…

  6. qyu komentariše

    Jakov mora uzme savjetnika makar ga oteo od Jokovića da se malo sredi i distancira od nastavka vođenja politike Prvoprekrečenog,jer za samo 10 dana se prosuo vise puta i stvara veliki revolt kod velikog dijela glasača koji su ga glasali što mu nikako ne ide u korist.Narod nije blesav i vidi da od EU nema nista i da svako klanjanje evronacistima doprinosi samo stezanju lanaca na vratu okupirane Crne gore od strane zapadnih ambasada.Smrt NATO sloboda narodu !

  7. Princ Za ud DF komentariše

    DF možeš povući za ud,Zdravinjo.
    Nećeš ti, sa jedva završenom srednjom žalosnom školom ,kadrovati niđe.Ni u familiju ne možeš kadrovati.No radi nešto korisno.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.