Demokrate ne mogu da prežale Zdravkovu vladu: Vujović pobrkala lončiće – tvrdi da je NSD oborila ekspertsku i formirala DPS vladu!

9

Poslanica Demokrata u Skupštini Crne Gore Tamara Vujović ocijenila je da je NSD sa SNP- om i URA-om srušila Vladu Zdravka Krivokapića i sa DPS-om formirala DPS Vladu.

– Funkcionerka NSD ponovo dezavuiše javnost tvrdnjom da jedino NSD nije imao bilo kakve aranžmane sa DPS, a cijela Crna Gora zna da je jedino NSD iz cijele parlamentarne većine zajedno sa SNP i URA srušio prethodnu vlast, a onda zajedno sa DPS formirao – DPS Vladu. Tako da se jednostavno i tačno može zaključiti da su Demokrate za samo 7 godina srušile dvije DPS Vlade 41. i 43., a NSD za 20 godina postojanja uspjeli da sruše samo svoju 42. Vladu. Bravo! Aplauz – saopštila je Vujović.

 

Zaista je impozantno koliko je Demokratama malo vremena potrebno da reaguju na saopštenja svojih kolega iz bivše parlamentarne većine. Kamo sreće da tako reaguju na saopštenja DPS-a, SD-a i posebno SDP-a, možda bi svoje bivše glasače uvjerili u opozicioni karakter partije.

Vujović bi trebalo da pojasni javnosti kako je to NSD jedina iz parlamentarne većine i to sa SNP-om i URA-om srušila Vladu Zdravka Krivokpića i formirala DPS vladu? Kako je moguće u istoj rečenici biti i jedini i u društvu sa još dvije partije iz bivše parlamentarne većine?

Vladu Zdravka Krivokapića nije oborila NSD, a ni SNP, već DPS sa kojima su iste Demokrate oborile zadnju Vladu zbog potpisivanja Temeljnog ugovora. To bi trebalo da zna poslanica Vujović koju će crnogorska javnost upamtiti po molbi koju je iz skupštinskih klupa uputila Ranku Krivokapiću, a koja se odnosila na stopiranje priključenja Crne Gore Otvorenom Balkanu.

 

 

9 Comments
  1. Tamaretina komentariše

    Kaze ona koja je u Novom zagovarala koaliciju sa DPSom 😀

  2. Rade komentariše

    Ovo je ona te je zahtijevala da se putuje i putuje da je to tako zamisljala a ne „ovako“ . Da vam nije Nsd i DF nikad ti bez do Mojkovca vidjela ne bi. Nit bi ikad igdje vlast primirisali. Dok smo mi 2015 trovani a neki batinjani kao zvijeri ti si bila u savjetu mladih dps. Zato. Psssssssttt.

  3. Jana komentariše

    Mlate praznu slamu po citav dan demokrati

  4. 1987 komentariše

    Htjela je da vidi Amsterdam, Brisel, London, Milano,S. Trope, New york, skupe hotele, restorane klubove al ne ide to uz tebe. Neki smo to vidjeli ali i htjeli smo i mi svi Hajdi Klum al.. nismo mogli ..ne ide. Al ipak nekako vidjesmo neko svijeta a ti si htjela to iz budzeta. E ne ide. To je vas moto, grabi uzmi gazi. E crne demokrate. Da ti si kao mlada u Novom bila promoterka dps.

  5. Serdar komentariše

    Imaju li Demokrate različit stav sa DPSom po kojem pitanju. Sankcije Rusiji, priznavanje ,, Kosova,, rezolucija Srebrenice, Otvoreni Balkan, NATO . . . Sve isto.

  6. ARISTOTEL komentariše

    Naravno da Demokrate pkacu za Zdravkom, namjestio ih je na polozaje maksimalno profitabilno!! Slogan Demokrata je bio „Nama treva 30 direktora da bi zaposlili 3000 svojih ljudi’! Zaposlili su.mkogo vise, onaj sto je zavrsio DIF u Zavoz za zaposljavanje, onaj u Postu, a da ne pricamo o privatnom pravniku Rovcaninu iz EPCG, cak je i svoje djece bake zaposlio, kao i bivsem bageristi u Rudniku Janjusevicu!!

  7. Bokelj komentariše

    Ako ova, zajedno sa Djurovickom i Kordickom predstavlja Herceg Novi, tesko nama!

    1. Svi uz Df komentariše

      Jedna poslanica je rekorder koliko je zaposlila. Al apsolutni. A koliko im je kad je pao Aleksa zahvalilo i protestovalo. Niko sem rukovodstvo i rodjak poslanice u onom kostimu. Toliko o njima.

  8. Drška od stomaka komentariše

    Ova žena nije dobro u glavu.
    Ili joj je ovo sranje od saopštenja napisao Brižitka Boris Bogdanović.
    Demokrate lupetaju,mora da im nešto sipaju u hranu..Punoglavci….Boris Žabata

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.