Bojović: Đukanović se usplahirio, pa se ustremio na Crkvu, na Boga, na Tužilaštvo, na narod, na sve!

1

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović se usplahirio jer se obruč oko njega steže zbog neviđene višedecenijske pljačke Crne Gore, pa se ustremio na Crkvu, Tužilaštvo i narod, na sve, izjavio je poslanik DF-a i DNP-a Dragan Bojović.

Prema njegovom mišljenju, Đukanović vodi ektremizovanu i šovinističku politiku .

– Kako se razgalamio predvodnik ekstremističke politike! Kako se usplahirio što se obruč steže zbog neviđene višedecenijske pljačke Crne Gore, pa se ustremio na Crkvu, na Boga, na Tužilaštvo, na narod, na sve! Svi su mu krivi, osim on samom sebi, sa svojom ekstremizovanom, šovinističkom politikom, u kojoj Crnu Goru vidi kao svoj lični klan i feud.  Kuda si krenuo, predsjedniče „svih građana“?  Zar se nikad nećeš naučiti da „uzaludno je protiv Boga praćakati se“? – naveo je Bojović.

 

1 Comment
  1. Srdjan Lonchar komentariše

    Bravo za komentar.

    To je sustina SVEGA, sto se ovih dana dogadja u CG. Ono u Niksicu, ono „jezicanje“ Draginje, rushenje nelegitimne vlade…Sve se to vrti oko sudjenja Vesni Medenici i ostalim Milovim prijateljima (stezanje obrucha), sto sve mora da upre prst na poglavicu.
    .
    .
    .
    Te jadne „komite“, to mu je zadnja garda.

    Zamisli rat onih, koji nose srpske i crnogorske zastave!!!!! Oko chega? To je kao kad se sretnu navijachi Zvezde i Partizana. Oko cega se tuku? Oko – nichega. Tucha radi tuche. Ako ih pitash oko chega se tuku, ne bi imali shta da kazu.

    Isto je bilo i u Nikshicu.

    Ta podela na Srbe i Crnogorce, to je Milo & Co. izmislio. Svi u CG su Crnogorci. Kako Srbin u CG moze da se oseca kao Ne-Crnogorac? Mora da si glup kao Zdravko Krivokapic da kazesh, da si Crnogorac 200%. Kad uskoro Milo ode (bude izveden pred lice pravde), sve ce te podele (zajedno sa mrznjom prema SR) pasti u vodu. Ko ce posle da vodi „komite“, da se bore iz shume i sl. tracjanja?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.