Bulatović (DNP): Spremni smo na svaki vid borbe protiv režima zajedno s opozicijom

0

Afere koje ovih dana potresaju crnogorsko društvo, predstavljaju dio onoga što svi znamo, a o čemu je opozicija mnogo puta informisala građane, kazao je odbornik DF-a Vladimir Bulatović.

“Razlika je u tome što sada postoje konkretni materijalni dokazi, koji dolaze sa izvora informacija, od veoma važne karike, i idealnog svjedoka-saradnika koji je 20 godina bio dio tog začaranog kruga, koji je odveo Crnu Goru u ekonomsko i moralno posrnuće. Kada uzmemo u obzir uslove održavanja izbora, svaki glas građana koji glasaju opoziciju je herojski čin. Lakoća stavljanja 100.000 eura u džep kaputa je znak velikog iskustva u tome, a praksa su bili izbori, parlamentarni, predsjednički, lokalni. Kao odbornik mogu da kažem da je svaki mandat koji je osvojila opozicija čist kao suza, dok su mandati koji održavaju na vlasti trenutnu gradsku upravu posledica raznih mahinacija, prijetnji, pritisaka ali i debelih koverti koje u svakoj kampanji stižu, a samo su kuriri različiti, rekao je Bulatović.

Sa pravom se postavlja pitanje učešća u takvoj gradskoj skupštini, i fingiranju demokratije čiji su osnovni principi duboko pogaženi.

“Zbog toga opozicija mora da bude odlučna, hrabra, iskrena i da djeluje ZAJEDNO! Građani koje predstavljamo to žele! Što se tiče odbornika Demokratskog fronta, spremni smo da sa kolegama iz opozicije usaglasimo način djelovanja i zajednički damo snažan odgovor, kako u gradskom parlamentu, tako i van njega. Na protestu u subotu osjetila se pozitivna energija, a jedan od razloga je i prisustvo kompletne opozicije, kao znak da se može i mora zajedno, poslednji je čas, smatra Bulatović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.