Kratak je put od branitelja Kosovskog zavjeta do najboljeg partnera tzv. Kosova

0
Piše: Radko Garčević osnivač NVO Serdar
Konvertitstvo prati političku istoriju od samog njenog nastanka. Možemo ga vidjeti u različitim epohama i oblicima. Najpogodnije tlo za širenje i manifestaciju konvertitstva su totalitarni i diktatorski režimi, jer oni počivaju na dobrovoljnom ropstvu, poslušnosti, udvorištvu i pritvornosti.
Tokom svog „političkog razvoja“ šef crnogorskog režima prošao je kroz mnogo faza kada je riječ o raznim suštinskim pitanjima.
Ironija svega jeste to da je, u kratkom vremenskom intervalu, najveći suparnik Milu bio – baš Milo.
Jul 1990 – Povodom dešavanja na Kosovu
– Na Kosovu je napadnuta Jugoslavija. Kosovo je bedem srpskog i crnogorskog naroda koje ne može pasti dok je nas i pokoljenja naših potomaka. Nebrojeno puta smo rekli: Kosovo se mora braniti svim sredstvima – Milo Đukanović
Maj 2022 – Milo Đukanović u Prištini
Podržavamo članstvo Kosova u Vijeću Evrope. Đukanović je kazao da Crna Gora, koja je priznala Kosovo oktobra 2008. godine, kao članica NATO-a na zajedničkom putu ka Evropskoj uniji, podržava težnju Kosova da bude dio evropskih organizacija, kao što je i Vijeće Evrope.
Kratak je  put od „srpskog sina“ do „borca“ protiv  „srpskog sveta“ od sljedbenika Kosovskog zavjeta do najboljeg partnera tzv. Kosova.
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.