Mandić čestitao Božić: Borba za pravoslavne svetinje je neprestana i stalno sa sobom nosi potrebu hrišćanske istrajnosti

17

Predsjednik Nove srpske demokratije, Andrija Mandić, čestitao je Božićne praznike patrijarhu srpskom Porfiriju, mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju, arhijerejima i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve. On je poželio da veliki dan Hristovog rođenja okrijepi sve u ovim teškim vremenima velikih izazova kada je cijeli svijet na mnogobrojnim iskušenjima.

“Rođenjem Bogomladenca Hrista, počelo je novo doba koje je zauvijek promijenilo čovječanstvo. Borba za pravoslavne svetinje je neprestana i stalno sa sobom nosi potrebu hrišćanske istrajnosti. Neprijatelji naše vjere i majke Crkve ne miruju i traže svaki povod za nove napade na časni krst, monaštvo i sveštenstvo“, navodi Mandić.

Predsjednik NSD se zahvalio Irineju na podršci, razumijevanju i strpljenju u borbi naroda za svetinje, a Joanikiju na dostojnom čuvanju trona Sv. Petra Cetinjskog.

Mandić se, takođe, zahvalio i episkopu budimljansko-nikšićkom Metodiju na revnosnoj službi u korist svoje pastve.

On je istakao da srpski narod dočekuje Božić jedinstveno, kao što je na litijama zajednički i dostojanstveno odbranio svoju Srpsku pravoslavnu crkvu, običaje i pretke.

“Nadam se da će Gospod nagraditi naš stradalni narod na Kosovu i Metohiji, Republici Srpskoj, Srbiji i svim krajevima gdje žive Srbi za sve što su učinili kad je bilo najteže za braću u Hristu na prostoru Crne Gore“, kazao je Mandić.

17 Comments
  1. Nikola komentariše

    Daj Bože da se Srbi slože!

  2. Nevena komentariše

    🙏🙏🙏

    1. Ksilofon komentariše

      Mandić: „Borba za moju fotelju je neprestana“

      Hoćete li opet glasati sa FPS protiv ministara Srba?

      1. Yadov komentariše

        Ksilofone dukljanofone borba za prkno tvoga rastočkog
        gospodara je neprestana.Da bogda tri dana jeo pasulj i neprestano prdio u zatvorenoj i neprovetrenoj prostoriji!!!

  3. Goran komentariše

    Nazdravlje Badnji dan!

  4. Jana komentariše

    Samo složno!

    1. Ksilofon komentariše

      Samo složno za moj ministarski mandat

  5. Petar komentariše

    Mandiću, sve najbolje!

  6. Masa komentariše

    Nazdravlje Andrija.

  7. Milos komentariše

    Zdravo bioo mandićuuu!

  8. dragan komentariše

    Neka bude borba neprestana!Mandiću neka te Bog čuva i sve srbe ma gdje bili!

  9. Pavle komentariše

    Srbi su stalni na udaru svjetskih moćnika.Srbin je najjači kad se bori za slobodu!S vjerom u Boga!Živjelo naše milo srpstvo!

  10. Cellamare Giuseppe komentariše

    Majka crkva, majka crkva… Sta kukas stalno za crkvom. Imas li neki svoj politički program? Ili ti je crkva jedina uzdanica?

  11. Ivi komentariše

    VAISTINU SE RODI, IZ PRKNA BRITANSKE AMBASADE KRIVI I JOANIKIJE. AMIN… Oprosti Bože na današnji dan. Pogledaj ovoga foteljama, biznismena i ANB saradnika evo 20 godina….

    1. Ivi komentariše

      Gojku Raičević je dao 1000 evra da Nikšiću kupi knjige i da, ćuti… I koliko knjiga je uzeo a koliko je ostalo. Ono bre prase je isto upetljan, haos!

  12. Veselin komentariše

    Ovaj izdajnik ne patise. On nam cestita Bozic!On koji je citav politicki zivot pomagao Djukanovica. Da je to uradio Knezevic ili Bulajic onda bih bio zadovoljan. Ovog vjecitnog gubitnika prezirem. Nije dostojan funkcije koju obavlja.

    1. Nikola komentariše

      Izdajniče Veseline, neka ti Bog da pameti sa nastupajućim praznikom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.