PzP mladih u Mojkovcu: Velimir Smolović novi predsjednik

0

Na trećoj izbornoj Skupštini Mreže mladih Pokreta za promjene Mojkovac, jednoglasno je za novog predsjednika Mreže mladih Mojkovac izabran Velimir Smolović.
Velimir Smolović je brucoš Fakulteta političkih nauka, smjer Međunarodni odnosi. Polaznik je velikog broja seminara koji su se bavili problemima mladih. Dugo godina se aktivno bavio rukometom, a sada je strastveni planinar.
Novoizabrani predsjednik Mreže mladih Mojkovac Velimir Smolović zahvalio se na podršci, ali i velikoj časti koja mu je ukazana na ovaj način. On je poručio da će u svom dvogodišnjem mandatu akcenat staviti na problem odlaska mladih ljudi iz Mojkovca i da će akcije Mreže mladih Mojkovca biti usmjerene na mlade ljude i na jačanje njihove pozicije u zajednici u kojoj žive i djeluju.
Delegati izborne Skupštine usaglasili su prioritetne ciljeve za budući rad i definisali konkretne korake za naredni period.
Predsjednik Mreže mladih Pzp-a Boban Stanišić poželio je sreću novom predsjedniku i poručio da se da ne sumnja da će novo rukovodstvo nastaviti sa svojim djelovanjem u cilju poboljšanja položaja mladih u društvu i podsticanju njihovog aktivnijeg djelovanja i učešća u procesima odlučivanja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.