Mučne scene na sjednici Predsjedništva DPS-a: Marković ponizio Gvozdenovića i prstom mu pokazao ko je gazda!

Mučne scene na sjednici Predsjedništva DPS-a: Marković ponizio Gvozdenovića i prstom mu pokazao ko je gazda!

Poslednja sjednica Predsjedništva DPS-a protekla je u mučnoj atmosferi koju je obilježila neskavidašnja scena između premijera Duška Markovića i potpredsjednika Skupštine Branimira Gvozdenovića, otkriva za Borbu dobroobaviješteni izvor iz vladajuće partije. Marković je u jednom momentu, da bi pokazao svoju moć, prstom pokazao Gvozdenoviću da ustane sa svog mjesta i da dođe do predsjedavajućeg stola. Gvozdenović je ponizno ustao, pognuo glavu i otišao ka Markoviću. Većina prisutnih je u nevjerici posmatrala taj prizor, koji koliko do juče je bio nezamisliv, jer Gvozdenović važi za jednog od najodanijih ljudi Mila Đukanovića.
Marković je, očigledno imao namjeru da pred partijskim kolegama ponizi Gvozdenovića koji je do skora bio nedodirljiv u partiji.
“Kompletna sjednica Predsjedništva je prošla u mučnoj atmosferi, nikada nije bila slična situacija. Na sve to se nadovezao i gest Markovića koji je prstom kazao Gvozdenoviću da ustane s mjesta i dođe do njega. Većina prisutnih je bila zgrožena ovim njegovim gestom, ali i servilnošću Gvozedenovića da ponizno ode do Markovićevog stola, kazali su naši sagovornici iz DPS-a.
Na ovaj način je Marković pokazao da ima u šaci Gvozdenovića, koji ima mnogo putera na glavi, kada su u pitanju nelegalne radnje. Takođe, želio je, očigledno, da pošalje poruku i ostalim neistomišljenicima u partiji, da ima mnogo veću moć nego što se pretpostavlja.
Kako saznajemo, grupa DPS funkcionera koji ne podržavaju Markovića, već je zatražila sastanak sa Milom Đukanovićem.

Related posts

4 Comments

  1. Савле

    Па наравно кад га зову “црна кутија”. Има он и Бритву у досијеу али мафија и “међународна заједница” има још планива са Бритвом.

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *