Ana Brnabić: Nešto što je do juče bilo za ponos Srbije danas se zahvaljujući laži kritikuje

0

„Danas je udarna vijest da su građani dobili poziv na vakcinaciju u Belekspo centru, a da su zatekli zatvorena vrata. Ova neprovjerena vijest išla je čitav dan po medijima. Nešto što je do juče bilo za ponos Srbije, danas zahvaljujući laži počinje da se kritikuje i dovodi u pitanje.“

 

Ovo je na vanrednoj konferenciji za medije izjavila premijerka Srbije Ana Brnabić, povodom informacije da su pojedini građani jutros zatekli zatvorena vrata ovog punkta a da su, kako tvrde, dobili poziv za vakcinaciju.

Premijerka je podvukla da danas niko od građana nije bio pozvan da dođe na vakcinaciju u Belekspo centru, već sjutra, jer ovaj punkt danas nije radio.

„Danas sam osjećala potrebu da se obratim građanima i ukažem na jedan incident koji se manje više dešava svaki dan, ali je danas kap koja je prelila čašu. Radi se o otvorenim lažima o procesu vakcinacije koji je najvažniji za našu zemlju, životno važan za naše građane. Zato što je u ovaj proces uključeno hiljade i hiljade ljudi“, rekla je Brnabićeva.

Očigledno je, kaže, postojao smišljen plan.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.