Adriatic Propertis: O donaciji vakcina nismo se oglašavali ni zvanično ni nezvanično

0

Kompanija Adriatic Propertis, vlasnika Petrosa Stathisa, reagovala je na današnji tekst dnevnog lista Pobjeda pod naslovom “Statisova firma nije dobila nikakav dopis”, tvrdeći da ni zvanično ni nezvanično novinarima tog medija niti bilo kog drugog medija nije dala izjavu povodom donacije vakcina protiv koronavirusa.

“Želimo da se ogradimo od svih izjava koje su navodno dobijene od naše kompanije, a koje su objavljene u navedenom tekstu”, saopšteno je danas iz kompanije Adriatic Propertis.

Naglašavaju da očekuju da će menadžment Pobjede ispraviti ovu grešku i objaviti ispravku.

“Nakon objavljene informacije da je upućen dopis kompaniji Adriatic properties mi smo se zvanično obratili predstavnicima Instituta za ljekove i medicinska sredstva Crne Gore. Informisali su nas da je dopis upućen direktno distributeru vakcina kompanije Sinopharm, na koju smo ih u ovom slučaju i uputili”, pojašnjavaju iz ove kompanije.

Kako tvrde u ovom trenutku rade užurbano sa distributerom vakcina kompanije Sinopharm na prikupljanju traženih uvjerenja i sertifikata kako bi dokazali da ove vakcine zadovoljavaju sve zdravstvene i zakonske standarde i kriterijume.

“Naša jedina namjera je da damo mali doprinos u borbi protiv globalne pandemije i zaštiti zdravlja i života građana Crne Gore”, poručuju iz kompanije Adriatic propertis.

U kompaniji zaključuju da se donacije Petrosa Stathis-a više neće davati bilo kakve zvanične niti nezvanične informacije, već će komunikacurati isključivo sa ovlašćenim institucijama u državi Crnoj Gori.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.