Pale: Uhapšeni crnogorski državljani Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća

2

Crnogorski državljani Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća uhapšeni su sinoć na Palama, prenose mediji iz regiona.

Njih je policija zaustavila i uhapsila na putu ka Jahorini.

I dok mediji u regionu prenose da je Kršić član škaljarskog kriminalnog klana, iz crnogorskih bezbjednosnih struktura ističu da je taj uhapšeni tjelohranitelj visokopozicioniranog člana kavačkog klana.

Više sagovornika iz Uprave policije (UP) potvrdilo je kasno sinoć Vijestima da je policija na Jahorini razoružala i uhapsila nekoliko članova kavačkog kriminalnog klana.

2 Comments
  1. Ivi komentariše

    Ići će da ih gule svuda gdje stignu. Ovdje im je konforno.

  2. Nikola komentariše

    https://borba.me/borba-otkriva-imena-osumnjicenih-pronevjerili-12-miliona-eura/ …. Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja su po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, podnijeli krivičnu prijavu Specijalnom državnom tužilaštvu protiv osam fizičkih i šest pravnih lica osnovanih u Crnoj Gori, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije u vezi krivičnog djela utaja poreza i doprinosa u produženom trajanju. Prijave su podnesene protiv Milene Kolarević (42), Radosava (35) i Tamare Zvicer (36),

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.