Abazović nastavlja da zbunjuje javnost: Sad mu je DF kriv što Zoran Lazović nije smijenjen, iako je on zamjenik premijera za bezbjednosni sektor!

5

Na pitanje da li Milivoje Katnić treba da ostane glavni specijalni tužilac, a nakon kritika Demokratskog fronta po tom pitanju, Dritan Abazović je večeras istakao da to nije u nadležnosti Vlade, već Skupštine.

„Gospoda iz DF-a to znaju, zbog čega neće to javno da kažu, ja ne znam. Mi želimo da budemo efikasni, ail ne želimo da kršimo zakone i procedure“.

Abazović je ocijenio da je tužilaštvo „izuzetno problematičan organ“, da nije radilo ono što je trebalo da radi i imalo pogrešne prioritete, baveći se opozicionarima, a ne kriminalcima.

„To je nešto što moramo da mijenjamo i u tom kontekstu mislim da ćemo apsolutno imati slične stavove sa liderima DF-a“.

Pomoćnik direktora Uprave policije Zoran Lazović nije smijenjen upravo zbog lidera DF-a, kazao je Abazović, pojasnivši da misli „na njihovo bunjenje“ tokom procedure izbora vršioca dužnosti direktora Uprave polcije.

„Da smo imali drugog v.d. direktora Uprave policije, mislim da bi Zoran Lazović već prošli četvrtak bio van svoje funkcije. DF je bio snažno protiv toga i mi sad moramo da čekamo konkurs, novog direktora, koji treba da izabere strukturu“, kazao je Abazović.

Na pitanje da li tvrdi da bi Lazović bio smijenjen da je na mjesto v.d. direktora došao Dragan Blagojević, Abazović je odgovorio: „Ja tvrdim ono što je istina“.

5 Comments
  1. Cvrle komentariše

    Lazov,prevarant,srbomrzac,sluga tajkuna is vijesti.Sve je uradio on I njegova minorna partija da Srbi is df ne budu u vladi!

  2. Pera kojot komentariše

    Pravite se ludi? Katanu moze da makne samo 2/3 glasova a za to nema volje… sta lricate praznu pricu. Osta on jos 2 god ako mu se neka teska krivicna ne otkriju djela

    1. Cvrle komentariše

      Katnicu ne bira niti smjenjuje skupstini!

  3. Caro komentariše

    Kaze Dritan kriv je df sto nije smijenjen Zoran Lazovicu,jer bi ga Navodno smijenio njegov candidate za vd.dir.UP Blsgojevic koji je vrijedjao podlanike df I komandovao njihovih hapsenjem!Iznosi neistine samo ksko bi sebe oprao,a nanio stetu df!Jadno Dritane!

  4. Waldes komentariše

    Ovo je najgluplje objašnjenje koje sam čuo

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.