Mladen Mikijelj

Zečević: Barselona jeftinija od Podgorice, cijene kod nas služe isključivo za ekstraprofit gramzivih trgovaca

0

Cijene u crnogorskim prodavnicama su neprimjereno visoke, sramne i služe isključivo za ekstraprofit gramzivih trgovaca, rekao je Predrag Zečević, glavni urednik portala BiznisCG.

„Trenutne cijene u crnogorskim i balkanskim prodavnicama su neprimjereno visoke, sramne i služe isključivo za ekstraprofit gramzivih trgovaca.

Kao dokaz za to objavljujem cijene u Barseloni (kao turistički grad je najskuplja u Španiji). Znači cijene u Barseloni su značajno niže nego u Podgorici, Sarajevu, Beogradu…

Npr. litar flaširane vode 23 centa (kod nas par puta skuplja), jaje 15 centi ( kod nas 18-22), kilogram junetine značajno jeftiniji nego kod nas, itd.

Cijene je objavio poznati bh influenser Adi Bebanić. Potreban je protest protiv gramzivih trgovaca i skupoće, jer nema logike da je Barselona kao turistička velemetropola jeftinija od Podgorice.

Vrćite akciju Stop inflaciji!

Umaci za pastu koštaju manje od evra na akciji, a oni koji nisu na akciji su 1,5 evra. Cijena najskupljeg vina je od 4,5 do 5 evra. Pola kilograma junetine je 4,39 evra.

Sir je evro i po, čak i manje. Pola kilograma pilećih fileta je 3,5, a puter 2,15 evra. Sladoled košta 2,5 evra. Dvije litre ulja su 1,65, dok 24 komada jaja koštaju 3,80 evra. Tjestenina je 80 centi. Na snimku je naveo još nekoliko primjera“, naveo je Zečević na Fejsbuku.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.