Zoran Bubanja tvrdi da nije prekršio nikakve mjere: U pritvoru nijesmo imali ni sapun, po dvojica smo spavali u istom krevetu!

5

Podgoričanin Zoran Bubanja, koji je sa svojim bratom Goranom, uhapšen kod Palate, zbog navodnih nepoštovanja mjera vezano za korona virus, tvrdi da su njih dvojica bili udaljeni jedan od drugog više od šest metara i da nije tačno da nijesu poštovali donesene naredbe.

Tvrdi i da nije tačno da je trenirao na spravama ispred zgrade, već da je samo tu stajao. Ispričao je da je na spravama ispred zgrade bilo dosta momaka koji su se razbježali kad su vidjeli policiju, ali da on i brat nijesu nigdje išli, stajali su gdje su i bili, jer tvrde da nijesu prekršili ni jednu jedinu mjeru.

“Uhapsili su nas, iako su prvo rekli da hoće samo da nas provjere. Bili smo preko 30 sati u pritvoru. Ukupno nas je bilo sedmorica, koji smo toga dana uhapšeni u Podgorici. Niko od nas, kao i većina policajaca, nijesmo imali zaštitnu opremu, ni rukavice ni maske. Za to vrijeme boravka u pritvoru nijesmo imali ni sapun da operemo ruke, a ne nešto drugo. Po dvojica smo spavali u jedan krevet. Ja sam dijelio krevet sa momkom kojeg sam tamo prvi put vidio. Takođe, nijesu nam dali nikome kući da se javcimo da ih obavijestimo da smo uhapšeni, kaže Zoran Bubanja u izjavi za medije.

Navodi i da ne bi komentarisao sporazum koji je potpisao sa tužilaštvom, ali tvrdi da nadležni nijesu ispoštovali ni jedan član zakona, koji se odnosi na ove mjere koje su donesene.

5 Comments
 1. Lange komentariše

  NARODE SVI NA LITIJE I ULICE POSLE OVOGA MORA SE OVA BAGRA SVRDAVAT VIŠE.POLICIJSKA DRŽAVA BRE.PTA ĆE NAMA OVOLIKA POLICIJA SEM DA BRANI OVO GOVNO OD PREDSEDNIKA I DPS

  23
  7
  1. Kafanski filozorf komentariše

   Tacno Tako!
   Djukanovica i njegove Fukare isterati iz parlamenta!.
   Narod je sazluzio da bolje zivi!.
   30 godina je dosta bilo!.

   19
   5
 2. Komsija komentariše

  Svi uhapseni na ovaj ili slican nacin i optuzeni za krivicno djelo moci ce da tuze drzavu i traze odstetu iz razloga sto se za krivicno djelo ne moze optuziti po naredbi vlade a bez uvodjenja vanrednog stanja.

  17
  3
 3. Kacavenda komentariše

  Dijelijo si ti krevet sa mnogim momcima, nemoj da se pravis nevin.

 4. Patryk komentariše

  Ne jedi sram te bilo. Znam momka i ne lupaj gluposti odje. A dijelio si ti i to sigurno cim mozes da komentarises ovako nesto. I pazi se kad pricas ovako nesto za nekim, jos ne znas momka. !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.