Žene oduševljene jednim malim trikom tokom seksa, dovodi svaku ženu do vrhunca

0

Mnogi hvale seks tehniku pritiska na stomak koja pomaže kod orgazma na G-tački. Ovaj seks trend već neko vrijeme kruži društvenim mrežama – a žene su oduševljene njime.

U ovom triku, pritisak na donji dio stomaka pri stimulaciji G-tačke može puno pomoći kod vrhunca i može povećati zadovoljstvo žena.

Uglavnom, tokom seksa, pritiskanje donjeg dijela partnerkinog stomaka može da pomogne u stimulaciji G-tačke i stručnjaci se slažu da bi ovaj zgodni mali trik zapravo mogao poboljšati stvari u krevetu.

Prema Sarah Mulindwi, stručnjakinji za seks i seksualno zdravlje, ova tehnika ima smisla. To je zato što postoji tkivo iznad područja stomaka i karlice, što uključuje vaginu i klitoris, i kaže se da su oni prilično blisko povezani. Zbog toga se pokazalo da ova tehnika može funkcionisati.

– Često možemo biti malo previše usredsređeni na aspekt penetracije u seksu i zaboraviti na mogućnosti užitka stimulisanja drugih delova tela. Ovakav spoljni pritisak može jako dobro djelovati na aktiviranje G-tačke, stimulisati klitoris i pomoći u postizanju orgazma – ističe Sarah.

Važno je ne pritiskati prejako jer to područje nije čvrsto, pa je ključ uspjeha pristupiti mu nježno. Sarah savjetuje da je najbolje da se držite podalje od primjene tolikog pritiska da na kraju uzrokuje bol, jer niko ne treba da osjeća nelagodu. Važno je imati komunikaciju sa svojim partnerom kako biste saznali što funkcioniše i, ako pronađete nešto što vam oboma koristi, onda je to sjajno, prenosi Daily Star.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.