Zemljotres u fudbalu: Spremaju da Zetu izbace iz Druge lige, Ibar prijeti rušenjem saveza na sjeveru!

0

Fudbalski savez Crne Gore planira da spriječi Zetu da bude član Druge crnogorske lige i da umjesto njih ugura Ibar iz Rožaja, nezvanično saznaje BORBA.

Prema našim izvorima, na taj način FSCG planira da razriješi problem koji je nastao nakon završetka meča baraža za popunu Druge lige koji su odigrali neriješeno Budva i Zeta i koji je objema ekipama garantovao plasman u viši rang. Upravo je takav rezultat ostavio Ibar u trećem rangu takmičenja zbog čega je klub iz Rožaja optužio Budvu i Zetu za namještanje meča.

Nakon toga se u problem uključuju političari, a naročito Bošnjačka stranka koja ne bira način da progura Ibar u Drugu ligu.

Kako otkriva naš portal BS ucjenjuje FSCG  rušenjem vlasti u FSCG Sjever, ako Ibar za zelenim stolom ne obezbijedi plasman u viši rang. U svu hajku se uključio i DPS koji zajedno sa BS-om vrše žestoki pritisak da izbace fudbalske klubove Budvu i Zetu iz Druge lige.

Prema tim informacijama, čitava operacija povjerena je čovjeku iz FSCG-a koji je čovjek Veselina Veljovića i DPS-a. Zbog ovih zakulisnih igara član Komisije za takmičenje FSCG-a Đorđije Đuro Maraš iz Zete podnio je ostavku na funkciju u savzu.

Ovakav razvoj situacije svakako odgovara i predsjedniku FSCG-a Dejanu Savićeviću koju bi ulaskom Ibra i izbacivanjem Zete iz Druge i dalje imao većinu u ključnom organu FSCG-a koji, između ostalog, bira predsjednika saveza.

Ispadanjem Berana i Interenacionala iz Druge lige Savićević je izgubio dva glasa, tako da bi uguravanjem Ibra sanirao novonastalu štetu i zadržao većinu na svoju stranu.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.