Zbogom Milo

16

Piše: Aleksandar Petrović

Zbogom Milo. Tako bi se mogla nazvati koaliciona lista DPS-LP-SD i komita najavljena u Nikšiću. To je pravo ime, umjesto “Zajedno menjamo grad” – “Zbogom Milo”. Ako bude imao morala podnijeće ostavku nakon martovskog poraza koji ga čeka. Doduše, trebalo je već i zbog gubitka na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori. Ali “njegov” kongres je ocijenio da nije on kriv. Nije se ni raspravljalo oko toga. Nema u DPS-u člana koji sme otvoriti to pitanje njegove odgovornosti. Nema. Svi radije ćute da mu se ne zamjere, da ih On ne kazni ili pošalje u zatvor, dok je još Katnić na čelu, kao što je slao najbliže saradnike, prijatelje, kumove, a sada i izvršioce poput ministra Ivanovića ili Brkovića.

Sve je to smiješno. Milo “čist”, a svi njegovi sumnjivi, grešni, kažnjeni. Nema ni jednog građanina Crne Gore koji u to vjeruje, uključujući i Milove birače, ali nema ni jednog u DPS-u koji bi to smio javno reći od straha. Da mu javno kaže “ljudi, kako može domaćin kuće biti pošten ako to nisu članovi njegove porodice”, jer čak i ako jeste pošten, on je odgovoran zbog nepoštenja svojih. On ih je birao, “vaspitavao”, koristio, a oni su učili od njega, ugledali se na njegov raskošan život, majbaha, nastojali da budu blisko sa njegovim ambasadorima, da imaju tajni život, račun, i da se vremenom koriste narodom umesto da mu služe. Zato je ova Milova koalicija u Nikšiću bez perspektive, više tužna i skoro lažna. Jer nje u stvari nema. Najavljena koalicija je u stvari koalicija DPS-a sa samim sobom. Niko neće sa DPS osim onih koji moraju da bi ih uopšte bilo. Sociološki LP u Nikšiću nema više od 1%, SD je u avgustu imao 2,1%, a komite je formirao Milov DPS kao “radikalno militarizovano krilo za potrebe šume”.

U susret martovskim izborima u Nikšiću, širi se još jedna “pandemija” političkog virusa pod nazivom “Što dalje od Mila”. Što dalje. I okreni mu leđa ako hoćeš da se spaseš ili da pomogneš Nikšiću. Na političkoj sahrani Milovog samoljublja i zlostavljanja svog grada, neće biti niko osim ovih sa konferencije za štampu koji moraju biti tu. Da, baš tako. Oni će i objaviti ovo iz naslova, pravo ime svoje koalicije “Zbogom Milo”, u veseloj noći Nikšićke budućnosti. Zbogom Milo živio Nikšić.

16 Comments
 1. Gabrijela komentariše

  A sad adio. A sad adio, dps.

  19
  2
 2. Neko. komentariše

  Tika taka otkucao ti sat Milo

  13
  2
 3. Miloš komentariše

  Dočekali smo i to kada ćemo Mila Djukanovića poslati u političku prošlost.
  I njega i njehovo carstvo zajedjo sa Markovićem
  ADIO MILOO

  14
  2
 4. Milić komentariše

  Milo je sam sebi presudio onog trenutka kada je izglasao sramni Zakon o slobodi veroispovijesti! Nema nazad! Idemo do velike pobjede u Nikšiću.

  16
  1
 5. Borac za pravdu komentariše

  Hasta la vista, DPS ! Hasta la vista, Milo !

  7
  1
  1. Bob komentariše

   Sve ima svoj početak i kraj.
   Kako radio tako i završio.
   Vremena se Menjaju
   Dosta mu ga je bilo,

 6. MatijaF komentariše

  Krajnji je vakat da sjašeš Nikšićanima sa grbače. Sa zadovoljstvom ćemo te ispratiti u političku prošlost !

  32
  1
  1. Jelica Tepacevic komentariše

   Zar ko njih shvata ozbiljno! Narod je vec odlucio pobjednicka lista ZA BUDUCNOST NIKSICA!

   166
 7. Bato Nikolic komentariše

  Dopustiti Milu da uzme vise od 25% bio bi kriminal!

  10
 8. Bato Nikolic komentariše

  UBJEDLJIVA POBJEDA LISTE ZA BUDUCNOST NIKSICA!

  65
  1
 9. Prle komentariše

  Zbogom Milo, zbogom lupežu!

  7
  2
 10. Darko komentariše

  A sto ste se okurazili pizduni . Bojim se da ce opet biti plakanje i kukanje !!!! Ako bog da jer i on vidi fa ste govna !!!

  1
  5
 11. Analiza komentariše

  Molo pukao! konacno ! Jes!

  5
  1
 12. Petar komentariše

  Ode Milo, neka vodi i Daku sa sobom. Za BUDUCNOST NIKSICA POBJEDJUJE!

  5
  1
 13. Mitar komentariše

  Milo je pao kao sa kruske. U Niksicu pobjedjuju mlade i perspektivne snage ZA BUDUCNOST NIKSICA!

  4
  1
 14. Stefanos komentariše

  Sto se tice DPSa u Niksicu, to je zavrsena prica za njih i polako idu na smetliste istorije. Veci problem je Milov pijun u igri Daka Davidovic koji rasipa glasove a nece proci ni cenzus.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.