Zbog falsifikovanja isprave u produženom trajanju uhapšena jedan osoba

1

Podgorička policija je lišila slobode Z.P. (61) iz Pljevalja sa boravištem u Podgorici zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave u produženom trajanju.

Sumnja se da je Z.P. ovo djelo počnio na način što je, prethodno pribavivši više različitih pečata sa oznakama Instituta za javno zdravlje i faksimila specijalista epidemiologa, u više navrata i u dužem vremenskom periodu ovjeravao sanitarne knjižice različitih fizičkih lica sa područja Podgorice, koje su prikazivane i korišćene kao prave kod više poslodavaca, a sa ciljem pribavljanja protivpravne imovinske koristi u za sada neutvrđenom novčanom iznosu.

1 Comment
  1. Radunović Dej komentariše

    Zašto vlast ne preispita diplome zaposlenih na PG kamionskoj pijaci. Rukovodioc te državne institucije nije završio ni osnovnu školu. Drugim riječima ima švercovanu diplomu fakulteta. Dokle će nepismeni ljudi voditi institucije i štetiti državi. Zašto ste toliko tolerantni prema krivičnim djelima koje na tako očigledan način rade pojedini ljudi. Sa takvim kadrovima i sa takvim primjerom mlađoj generaciji ne možemo naprijed. Osuđeni smo na propast.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.