Zakletva DPS-u važnija od Hipokratove: Doktorica Vesna Đokvučić poziva na kršenje mjera

8

Načelnica odeljenja ginekologije sa akušerstvom u JZU Opšta bolnica ” Blažo Orlandić” u Baru, Vesna Đokvučić, ujedno i član Opštinskog odbora DPS-a Bar i član Kluba odbornika DPS-a Bar, putem društvenih mreža poziva na kršenje mjera za suzbijanje virusa korona

Ovih dana smo svjedoci kako poslanici, visoki funkcioneri i simpatizeri opozicijonih DPS-a i njihovih satelita (SD, SDP, LP, …) kritikuju kršenje mjera za suzbijanje virusa korona, od strane premijera, ministara u vladi i simpatizera stranaka skupštinske većine.

Neki od njih idu toliko daleko da vrijeđaju kompetencije i traže ostavku ministarke zdravlja Jelene Borovinić Bojović i premijera Zdravka Krivokapića, prozivajući ih preko društvenih mreža i medija naklonjenih opoziciji.

To samo po sebi ne bi bilo čudno da u isto vrijeme članovi DPS-a, i da stvar bude gora ljekari, ne pozivaju na kršenje istih tih mjera, za šta optužuju vladajuću većinu.

Naime ljekar ginekolog, načelnica odeljenja ginekologije sa akušerstvom u JZU Opšta bolnica „Blažo Orlandić“ u Baru, Vesna Đokvučić, ujedno i član Opštinskog odbora DPS-a Bar i član Kluba odbornika DPS-a Bar, putem društvenih mreža poziva na kršenje mjera za suzbijanje virusa korona, tako što poziva „Crnogorce da započnu auto kolonu kroz grad“, uz poruku „Naše nebo, naša zemlja, naš jezik, naši ljudi“, koja neodoljivo podsjeća na nacistički poklič „Ein Volk, ein Reich, ein Führer“ iliti – jedan narod, jedno carstvo, jedan vođa.

8 Comments
 1. kuca komentariše

  Jel ona i dalje nacelnica,ako jest nekog treba uhapsiti?

  29
  4
 2. Prle komentariše

  Koliko je ova ku**ca popušila

  16
  3
  1. kuca komentariše

   Dovoljno za smjenu

   12
   3
 3. Ivi komentariše

  Skini je bre, odmah. Doktore, učitelje, radnike inžinjere PROFESORE NA FAKULTETU JE KUPILA PRLJAVA MAFIJA BRE.

  11
  2
 4. Mne komentariše

  A kad su vaši doktori masovno litijali to ništa,jeli čarapani

  3
  7
  1. kuca komentariše

   Ne postoje nasi i vasi doktori taj termin je poznat jedino u nacistickim ideologijama!Postoje dibri i losi doktori a ova je los.

   2
   2
 5. Pravda komentariše

  Zato je ginekologija u Baru u takvom stanju kakva uprava takva bolnica. Aj smijenite zbog pozivanja na krsenje mjera ovu osobu da se kulturno izrazim

  3
  2
 6. sanya261 komentariše

  Ovakvo nam je zdravstvo. Sad smo pogodjeni epidemijom, ljudi umiru, a m u bolnicama nemamo doktore nego politicare. Znam pouzdano da se medicinske sestre svadjaju sa pacijentima na intenzivnoj njezi zbog politike. Je li to humanost? Maltretiraju ljude na ivici zivota? Sram ih bilo!

  2
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.