Zaharova: Putinov intervju izazvao histeriju u Americi

0

Reakcija SAD na intervju ruskog predsjednika Vladimira Putina za američkog novinara Takera Karlsona toliko razotkriva lažljivost Amerikanaca da se u to teško može vjerovati, prokomentarisala je za „Izvestija“ portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

„To je fenomenalno. Pogledajte, kod njih se desila histerija – Bijela kuća, Stejt department, svi mejnstrim mediji vrište jedni za drugima samo jedno: ne gledajte, i neka američki novinar ne radi intervju“, izjavila je ona.

Zaharova je dalje dodala da takav pristup stvarima jednom i za svagda onemogućava Vašingtonu da određuje moralna ili bilo kakva druga pravila koja se tiču ljudskih prava, slobode govora i demokratije.

Podsjetimo, neposredno prije objavljivanja videa Bijela kuća je saopštila da razgovor sa Putinom neće izmijeniti stvari u SAD, budući da najveći broj stanovnika podržava Kijev.

Ipak, za sada, intervju je na mreži Iks pogledalo oko 166 miliona ljudi, a preko Jutuba – oko deset miliona, prenose danas „RIA Novosti“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.