Zadržavanje do 72 sata osumnjičenom za ugrožavanje sigurnosti zaposlenih u “Vijestima”

1

Centru bezbjednosti Podgorica podnio je prijavu S.N., zaposleni u jednoj novinskoj redakciji u ovom gradu, protiv nepoznatog lica koje je uznemiravalo, prijetilo i upućivalo uvrede njemu i još jednoj zaposlenoj, telefonskim putem na broj telefona koji je vlasništvo ove novinske redakcije.

Policijski službenici su u Mojkovcu, po mjestu nadležnosti, a u dogovoru sa nadležnim tužiocem, postupili po ovoj prijavi i utvrdili da je broj sa kojeg su upućene prijetnje i uvrede u vlasništvu B.J., a da ga je ovom prilikom koristio T.J. (45) iz Mojkovca.

Od T.J. su prikupljena obavještenja na zapisnik u svojstvu građanina.

Takođe, po naredbi nadležnog suda policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice, a kojom prilikom nije pronađeno ništa interesantno za službu.

Upoznat je nadležni državni tužilac koji je naložio da mu se dostave spisi predmeta radi kvalifikacije krivičnog djela.
Po naredbi nadležnog tužilaštva T.J. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i priveden je tužiocu koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata.

Policija je utvrdila da se ovaj događaj ne može dovesti u vezu sa srodnicima T.J., uglednim crnogorskim književnikom B.J. i uglednim crnogorskim novinarom V.J.

1 Comment
  1. ANTE komentariše

    VI STE IZDAJNICI I SMRADOVI ALI SU VIJESTI STO PUTA GORE OD VAS. ZA IZBORE STE IMALI DDOS CIJELI DAN, A ONI PERIODICNO.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.