Mladen Mikijelj

Za vrijeme praznika radiće domovi zdravlja u Bloku V, Tuzima i Zeti

0
Iz Doma zdravlja su pojasnili da će Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu „Blok V“ raditi od sedam do 21:00 časova

Iz Doma zdravlja Glavnog grada je saopšteno da za vrijeme Međunarodnog praznika rada prvog maja i vjerskog praznika Vaskrsa građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima: ZO „Blok V“, ZO „Tuzi“ i ZO „Zeta“.

„Rad izabranih doktora za odrasle i djecu u danima vikenda i danima praznika obavljaće se iskljucivo u punktu „Blok V“ u dvije smjene, od 07-14h i od 14 do 21h za teritoriju opstine Podgorica, dok će se u opstini Tuzi obavljati u ZO „Tuzi“ od 07-15h, a u opstini Zeta u ZO „Golubovci“ takođe od 07-15h“, piše u saopštenju.

Iz Doma zdravlja su pojasnili da će Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu „Blok V“ raditi od sedam do 21:00 časova.

„Jedinica za patronazu će raditi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenom objektu „Blok V“, u periodu od sedam do 19h, dok će se terapija po nalogu izabranog doktora u stanu pacijenata davati svakog dana od sedam do 19h“, zaključili su.

(Vijesti)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.