YouTube sad može da odgovara na pitanja

0

YouTube svojim Premium korisnicima donosi nekoliko novih alata sa kojima se mogu igrati, doduše i dalje ne punim kapacitetom jer je u pitanju eksperimentalna faza.

Kao što je detaljno navedeno u zvaničnoj objavi na YouTube blogu, kompanija je počela da testira nove funkcije za Premium članove, uključujući mogućnost konverzacije pomoću AI integrisane u platformu.

Kako je navedeno, AI može da odgovara na pitanja korisnika, da predlaže srodni sadržaj i još mnogo toga pomoću nove opcije. U idealnom slučaju, pitanja bi trebalo da postavljate u vezi sa video-snimkom koji gledate, a imaćete i nekoliko unaprijed predloženih.

Druga mogućnost koja se testira uključuje AI sažetke. Iako je više planirana za kreatore sadržaja, YouTube kaže da AI može sažimati velike odjeljke komentara iz dužih videozapisa u tematski organizovane cjeline.

Eksperimentalna stranica YouTube Premiuma navodi će funkcija “Pitaj” koja pokreće vještačku inteligenciju raditi samo za korisnike koji imaju 18 ili više godina u Android aplikaciji. Test će trajati do 15. decembra, a broj mjesta je ograničen.

Sažeci funkcionišu za korisnike i na Android-u i na iOS-u, a testiranje se završava 5. decembra, mada možete testirati samo jednu novu funkciju istovremeno.

Sad kada ova opcija postoji, šta biste vi pitali YouTube?

(Agencije)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.