Vulin: Tražiću zabranu ulaska za one koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici!

14

Oni koji su u crnogorskom parlamentu glasali za rezoluciju o Srebrenici ispisali su se iz Srba. Krivokapić je poslednji put razočarao Srbe, posle ove bruke više ništa od njega ne može da nas razočara – izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

– Predsjednik Vučić nije čovjek koji zabranjuje, ali tražiću od njega da se onima koji su glasali za rezoluciju zabrani ulaz u Srbiju, neka svoje porodice dobro raspoređene po Beogradu viđaju u Crnoj Gori – poručio je ministar Vulin.

(Novosti)

14 Comments
 1. ROBIN DUH komentariše

  Jedan od najodvratnijih

  2
  19
 2. Savan komentariše

  Napišiš nam se kurca i ti i tetka

  2
  21
  1. Ms.J komentariše

   E,SAVANE JA SAM TI JEBO POLA ZENSKE FAMILIJE I ONI DOBRI LJUDI,DRUGU POLOVINU TI JE JEBO POGLAVNIK zdravko krivokapicka,I TI SI NJEGOV PLOD,JALOVI MAGARAC.

   1. Ms.J komentariše

    E,SAVANE JA SAM TI JEBO POLA ZENSKE FAMILIJE I ONI DOBRI LJUDI,DRUGU POLOVINU TI JE JEBO POGLAVNIK zdravko krivokapicka,I TI SI NJEGOV PLOD,JALOVI MAGARAC.
    Hahaaaaa

 3. Ivi komentariše

  I zamrzavanje sve njihove imovine a ima je. I oporezivanje GOSPODJO, POREZ DA SE PLATI PA ZAMRZAVANJE.

  20
  1
 4. Ivi komentariše

  I KOMPLETNE VLADE GOSPODJO, MINISTARA I RADNIKA U VLADI.

  14
  1
  1. LipaLipa komentariše

   … Ivi, … srecom Vulin nije bio mins.unutrasnjih dela, … kada se vucko poklonio senima, pokopanih u Potocarima, … “uhapsio” bi ga ne bi mu dozvolio ni Pavlovica cupriju da predje, … Srbija je bar tricetiri puta usvajala nekakvu deklaraciju o Srebrenici, … izglada ce joj jednu pre jeseni, vucko to stampa kao cestitke, … aj’ zdravo, …

   2
   2
 5. Miloš komentariše

  Branki Bošnjak zabraniti ulazak u Srbiju!

  1. LipaLipa komentariše

   … ne “sprdajse” Branka Bosnjak izabrana za podpesjednicu skupstine sa liste fronta, … no nije problem, lako ce to andrija “izgladiti” kod Vulina, … izgleda da im je jos “potreban”. bar peses meseci, … aj’ zdravo, …

 6. Istina je jedna nema dvije komentariše

  Ako mislite da pomognete Srbima u CG sankcionisite bagru izdajnicku…

  11
  1
 7. Istina je jedna nema dvije komentariše

  Svi oni dobro naplacuju svoju izdaju pa se bahato sepure i po Kopaoniku i po Zlatibor, Beogradu i svuda po Srbiji mnogo vise od Crnogorskih Srba koji mahom nijesu u mogucnosti ni rodjake da posjete kako bi jedno zive u Montenegro…

 8. Marko komentariše

  Ovaj Gospodin govori što Gospodin Aco misli

 9. Srbin komentariše

  Svim onima koji su glasali za rezoluciju jbm mamu,sestru,babu,tetku…sve im jbm

  1
  1
  1. Srdjan Loncar komentariše

   Kakvi su to ODVRATNI IZDAJNICI, Boze dragi!
   .
   .
   Razumem Branku Boshnjak, ona je Muslimanka u DF, unutar zaslepljena mrznjom, vapi za OSVETOM, sta god moze da vam zabije, ali IZDAJNIK BECHIC???? Kako su njega namorali da izda svoj narod? Zamisli da Boshnjaci-Ctoati-Albanci-Makedonci-Albanci-NATO narodi – niko od njih nema GENOCIDASHA U SVOJIM REDOVIMA U CELOJ SVOJOJ ISTORIJI!!! Samo Bechicev narod (Crnogorci-Srbi/ Pravcoslavci imaju genocidase u svojim redovima!!!! Pa zar to nije van pameti? Kako je tako nesto uopste moguce u gradjanskom ratu gde je NATO ubijao/ razarao sa sigurne visine a oni pobrojani narodi su ubijali kao genocidashi jedni druge. Ovako ispada da su samo Srpski genocidasi ubijali NATO narode, Albance, Croate, Boshnjake, a ovi samo stojali skrstenih ruku. Naravno da je to laz, koju sad treba uterati u glavu svim Pravoslavcima u CG!!

   U BH “MZ” nije uspela da namora Pravoslavce da sebe proglase jedinim narodom GENOCIDASHA A IZDAJNIKA BECICA (CG ZAJEV ILI CG CHEDA JOVANOVIC) SU USPELI DA NAMORAJU DA UTERA U GLAVU SVOM NARODU DA JE NAROD GENOCIDASA I DA NE SME DRUGACHIJE DA MISLI, NE SME DA SE BUNI!!!!!!!!!!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.