Vujović: Bečić i Abazović da izaberu – ili sa DF ili sa EU

6

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović treba da izaberu – ili sa Demokratskim frontom ili sa Evropskom unijom, saopštio je danas generalni sekretar Socijaldemokratske partije Ivan Vujović, nakon što je Venecijanska komisija dala negativno mišljenje na tužilačke zakone.

Vujović je na Twitteru istakao da je Venecijanska komisija upozorila vlast da poštuje Ustav, jer je on sidro građanske i evropske Crne Gore.

“Promjene u pravosuđu su nužne, ali ne komesarsko-revolucionarnim metodama već kroz dijalog i poštovanje Ustava i evropskih standarda”, dodao je.

6 Comments
 1. Zdravko Stanišić komentariše

  Sa tobom bi bilo dobro. Ćuti podguzna muvo DPS/a. Da imate obraza zavukli bi se u kućaru,sram vas bilo. Godinama ste držali stražu ološina, jer ste taman ološi ko i oni. Jebala vas Venecijanska komisija.

  26
  1
 2. Mrga komentariše

  ZDRAVKO, apsolutno si upravu.

  11
  5
 3. Gojko komentariše

  Sa tobom bi imali zajedno 2,8% glasača ili je to masnoća mlijeka kravica. U Nikšiću SDP zovu kravica raškova i draginjina sa 2,8% masnoće

 4. Miki Crnogorac komentariše

  EU , koliko ja znam ne gleda lijepo na kriminalce i kriminalne organizacije a pogotovo ne, na lopovluk, tako da mi nije jasan Vujovic !

  13
  4
  1. NikšićGolijaKiM komentariše

   @Miki Crnogorac
   Onda ti ništa ne znaš. EU da gleda kako ti kažeš, davno bi DPS bio proglašen kriminalnom organizacijom i poslat zahtjev iz EU da se ta kriminalna organizacija pohapsi i zabrani njeno djelovanje. Tu takvu EU ne zanimaju države van teritorije EU osim da im se države izvan EU povinuju i ispunjavaju njihove spoljnopolitičke interese. Njih zanimaju samo njihovi interesi i to je jedina ISTINA. Sve je trulo u toj EU po pitanju MORALA, PRAVDE, ISTINE… EU je skupina truleži i neljudi.

   8
   1
 5. katunjanin komentariše

  Uvukao si se onoj što se prči pod rašu pa čuti i leži tamo
  Đe si dosad bio . Sad si se oglasio ,
  Đe si bio prije , kao imaš obraza da se javljaš

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.