Vučić objavio fotografiju: „Pravimo planove gdje želimo da dovedemo nove investitore“ (FOTO)

1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio se na svom Instagram nalogu fotografiju na kojoj se u radnoj atmosferi nalazi u društvu sa Danilom Cicmilom, svojim savetnikom za investicije.

Mnogo ljudi je na odmoru, nema zvaničnih sastanaka, pa smo sebi dozvolili luksuz da ne budemo u odelima. Mnogo važnije, sa Danilom Cicmilom pravimo planove u koje okružne i opštinske centre u Srbiji bismo želeli da dovedemo nove investitore iz zemlje i inostranstva.

– Mnogo smo fabrika otvorili, ali i dalje ima mesta gde to nismo učinili i zato ćemo u narednom periodu dati sve od sebe da investitore dovedemo u Sombor, Požarevac, Kikindu, Vrbas, Bačku Palanku, Negotin, Zaječar, Užice, Prokuplje, Novi Pazar, Prijepolje…

Na kraju, sve puteve, pruge, bolnice, škole, pozorišta, muzeje, stadione uspeli smo da izgradimo i obnovimo zahvaljujući novim fabrikama, većem izvozu i ubrzanom ekonomskom rastu naše zemlje. To je trajno opredeljenje Srbije i niko nas po tom pitanju ne može zaustaviti – napisao je predsednik u opisu fotografije.

1 Comment
  1. Djujic komentariše

    Prodao si Srbiju u bescenje ,odgovaraces radikalcino kad tad!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.