Vruća medijska jesen: Vijesti mijenjaju vlasnika, Duško Marković ostaje bez medijskog saveznika!

Vruća medijska jesen: Vijesti mijenjaju vlasnika, Duško Marković ostaje bez medijskog saveznika!

Prestrojavanja na medijskoj sceni koja će se desiti u narednom periodu biće dokaz da je premijer Duško Marković ostao bez uticaja i da će se naći u jednoj vrsti izolacije, otkriva Borba. Započete promjene u Vijestima, koje su važile da su veoma bliske sa Markovićem, naročito nakon oprosta poreskog duga, jasan su signal da se nešto krupno sprema. Prema našim saznanjima, televizija Vijesti, kao i novina Vijesti uskoro bi trebalo da dobiju novog vlasnika, a pregovori su u završnoj fazi.
“Gotovo je izvjesno da se u narednom periodu na medijskoj sceni očekuju značajne, ne samo kadrovske, nego i vlasničke promjene. Krenulo se od Vijesti, a uskoro će i druge zadesiti ista sudbina, kaže naš sagovornik.
Kako saznajemo, najveći gubitnik svih tih promjena biće premijer Marković, koji ostje bez medijske zaštite, koju su mu Vijesti pružale. Tako mu se izbija iz ruku i poslednji adut, a jedino na šta može računati je policija.
“Slaba pozicija premijera Markovića najviše odgovara Milu Đukanoviću, koji već u svojim rukama ima većinu medija u Crnoj Gori, navodi naš sagovornik koji je detaljno upućen u dešavanja na medijskoj sceni.
Kako nezvanično saznajemo, vlasnička struktura Vijesti uskoro treba da se promijeni, a u igri za kupovinu, koja je gotovo dogovorena, je jedna poznata firma iz okruženja.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *