“Vijesti” na aparatima: Vlast u Nikšiću će biti brzo formirana, Kovačević kandidat za gradonačelnika!

14

Novu vlast u Nikšiću formiraće koalicije Za budućnost Nikšića, Mir je naša nacija i Crno na bijelo, saopštio je nosilac liste Za budućnost Nikšića, Marko Kovačević.

Kovačević je agenciji MINA rekao da je sastanak koji je održan u srijedu veče uvod u pregovore koji će uslijediti do kraja sedmice.

Sastanku u Nikšiću, koji je inicirao Kovačević, prisustvovali su nosioci izbornih lista koalicija Mir je naša nacija, Momo Koprivica i Crno na bijelo, Tatjana Đurišić Bečanović.

Kovačević je ranije saopštio da je cij sastanka da se što prije formira nova vlast u Nikšiću.

Na lokalnim izborima 14. marta Evropski tim za Nikšić osvojio je 18 mandata, koalicije Za budućnost Nikšića 11, Mir je naša nacija deset i po jedan koalicija Crno na bijelo i Narodni pokret.

Socijaldemokratska partija, sa 2,7 odsto glasova, nije uspjela da obezbijedi nijedan mandat u lokalnom parlamentu.

14 Comments
 1. Jovana komentariše

  Kovačević, nego šta!

  63
  6
  1. Црна_Гора komentariše

   Vaskrsnuce Istorijska Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.

   18
   4
  2. LipaLipa komentariše

   … svi tvrde, vijesti su dobro obavijestene, … posebno kad u pitanju, ura pa i demokrate, … ne bih rekao da nemaju uticaj i na df, makar na neke, … ako se sve uzme u obzir, male sanse Marka, bas nikakve, … obaska naravno, Momo mnogo boli kandidat, … dovoljno je da jedan i andrijine Nove, da samo, bue uzdrzan, … mislim na glasanje u novoj poziciji, … kao uslova za kandidovanje, ono sto andrija, predlozio, … svakom jasno, macku o rep, proglasavao “pobjedu”, da kako, … aj’ zdravo, …

   1
   9
 2. Helm komentariše

  Zašto niste pozvali predstavnike Narodnog Pokreta?!
  A, da, morate da pitate vašeg gazdu Aleksandra Vučića 😂

  16
  65
  1. Ja komentariše

   Umri helm

   33
   6
  2. Ivi komentariše

   Zgrabi Bečanović ka, daju ti Srbi od srpske muke….

   6
   1
 3. Helm komentariše

  Da li će zanične vlasti Crne Gore da pokrenu istragu povodom slučaja Vladimira Cvijana nakon izjave koju je dao Milovan Brkić vlasnik i glavni odgovorni urednik novina “Tabloid”

  BRKIĆ: Cvijan otet u CG, pa likvidiran na splavu Velje Nevolje, tu bio i Danilo! 

  21:47   17.03.2021.

  Milovan Brkić je za Srbin.info ekskluzivno otkrio kako je likvidiran visoki politički funkcioner i advokat Vladimir Cvijan.

  „Vladimir Cvijan je namamljen u Crnu Goru, gde je kidnapovan. Zatim je transportovan u Beograd i likvidiran na splavu koji kontroliše Veljko Belivuk“, tvrdi Brkić.

  Šta je još o ovom slučaju rekao naš sagovornik, kao i kakva je uloga režima Aleksandra Vučića u vezi smrti Vladimira Cvijana, pogledajte u video prilogu.

  https://srbin.info/drustvo/brkic-cvijan-otet-u-cg-pa-likvidiran-na-splavu-velje-nevolje-tu-bio-i-danilo/

  2
  61
  1. Горан К. Нови Сад komentariše

   Kakve to veze ima sa DF.
   Vučić je tu da sabotira DF.
   Nije Vučić tu da ruši Đukanovića on je tu da mu pomogne. Ovima iz DF je Vučić dobio 30% glasova. U DF su pošteni i naivni ne znaju oni ko je Vučić.

   6
   14
 4. Kontra revolucija komentariše

  Vucic ovde, Vucic onde !.
  Zar je to vaša nocna mora ?.
  Dobro je kad se prave greške a neko je tu da snosi za vašu nesposobnost odgovornost !.
  Kad nešto ne ide, Vucic kriv !.
  Tanko bogami, jako tanko !.
  Imate li mozda i nekih drugih ili samo jednog standartnog krivca, nesposobnjakovici ?.

  11
  1
 5. Mihailo komentariše

  Nikšićani će se bez malignog uticaja katunjansko-cuckog klana Đukanović-Krivokapić-Mićunović-Perović-Bečić – Katnić lako osloboditi DPS-a i crnogorsko-šiptarske mafije koja vlada tim gradom već decenijama. Ima nama nas bez njih, ali malo teže njima njih bez nas, i da će se sa samo katunjanskim hlebom uhljebiti.

  23
  1
 6. Ivi komentariše

  Dobi brat Dritan mjesto i u Nikšiću. Bez njega se nije moglo. Da bolje pjevaj i on i Vijesti. E samo se pitam ko će za Vas više glasati?

  5
  1
 7. Ivi komentariše

  Vijesti na aparatima a Bečanović dijeli mrs. Nije se bez nje moglo. Ovaj urednik je neispravan jutros. Čućemo je li Vučko raspoložen da drži i Bečanović.?

  3
  15
 8. Vrabac komentariše

  Brate, da li je toliko teško shvatiti daje to čisto taktički potez? Glavno je da nas to ništa ne košta pošto se ona mora zadovoljiti onim što joj se da, s obzirom da ovaj put nije neophodna za većinu. A mi se pokazujemo kao dobar koalicioni partner sa demokratskim potencijalom (koliko god da se i meni samom povraća od te riječi), i plus moći ćemo sa više glasa tražit takav odnos prema nama na državnom nivou. Jbg to je politika, ja bih prvi volio da nam za većinu ne trebaju ni Bečićevci a kamoli montenegrini iz Ure…

  57
  1
 9. Milica komentariše

  Bravooo! Zasluzio je i bice odlican sigurni smo u to! Bila bi sramota da opet DF gurnu po strani a najvise osvoji na izborima!

  51
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.