Vijest koja se čekala: “Gvozdeni” se vraća u ring”

0

Majk Tajson objelodanio da je u završnoj fazi pregovora za povratak u svet boksa, nekoliko velikih imena čeka svoj red za borbu s jednim od najvećih.

Vest da Vladimir Kličko radi intenzivno na pripremi Ivandera Holifilda za povratak u ring protutnjala je brzinom svetlosti, a sada nam stiže potvrda onoga što su mnogi željno iščekivali – boksu vraća se i Majk Tajson!

Nekadašnji šampion u superteškoj kategoriji obelodanio je svoje namere gostujući u podkastu kod repera Lil Vejna, što je samo definitivna potvrda onoga o čemu se šuškalo nedeljama unazad.

“U najboljoj sam formi života. Bog je bio milostiv prema meni. Nastaviću ovako, dobro se osećam. Imam 104 kilograma sada. Spremam se za povratak, želim da pomognem onima koji nisu imali toliko sreće u životu kao ja. Biće te humanitarne borbe“, priznao je Tajson i otkrio kakve su mu dalje namere:

“Uzeću novac i pomoći beskućnicima i zavisnicima od droga. I ja sam nekada bio bez kuće i zavistan od opijata. Znam koliko im je teško. Malo ko bi sve to proživeo na način na koji sam ja“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.