Vacić: Na jedan poziv stižemo u bratsku Crnu Goru

Vacić: Na jedan poziv stižemo u bratsku Crnu Goru

Poslednja dešavanja u Crnoj Gori, u prvom redu hapšenja Vladike Joanikija i sveštenstva, su jedna od najsramnijih stranica u političkoj istoriji Mila Đukanovića, premda je konkurencija velika.

Srpska desnica i ja kao njen predsednik najoštrije osuđujemo progon ne samo Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, već progon većinskog srpskog naroda u toj zemlji. Nakon krađe srpskog jezika, nakon falsifikovanja istorije slavne srpske Sparte, nakon prevarnog uvođenja u zločinački NATO savez, vlast Mila Đukanovića je odlučila da otme i srpske svetinje poput Manastira Ostrog i Đurđevih Stupova.

Poručujemo našem narodu u Crnoj Gori da je dovoljan samo jedan poziv da dođemo u pomoć našoj braći, jer udar na našu Spartu, je zapravo udar na sve Srbe u svetu. Najzad, imam poruku i za Đukanovića: Ko god je ratovao sa Bogom, nije dobro završio.

Related posts

2 Comments

  1. Buka

    Evo Nove Srbende..Kalibra da Zasijeni i Vojvodu Velimirovica..Boga mi i SveSrbina Pokajnika,sto ga ospijase ove Nase Srbende…p.s Dobro Dosao Ti nama gos n Vacicu,Pismeni i Opasni Svakako…

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *