Uzalud nova prljava kampanja protiv Andrije Mandića i DF- bliži se kraj zločinačkom režimu

1

Nije slučajno što se preko režimskih medija ponovo rasplamsala kampanja laži i podvala protiv Andrije Mandića i DF-a, saopštio je Jovan Vučurović.

“Odlazeća diktatura zna gdje su temelji beskompromisnog otpora i gdje je političko utvrđenje o koje će razbiti glavu i zločinački režim i njegov vođa.

I shvatljivo je da ta kampanja, koja je kombinacija straha i mržnje, ne prestaje jer Andrija Mandić, kao lider srpskog naroda, jeste najveći problem koji ovaj režim ima, od koga su kretale, a kretaće i u buduće, glavne akcije protiv kriminalne vlasti i odbrana temeljnih istorijskih i tradicionalnih vrijednosti CG.

Tako će i političke bitke protiv diktature koje slijede biti u znaku Andrije Mandića i DF, kao i svih drugih opozicionih subjekata i slobodnih građana. I znajući sve to, razumijemo bijes režima, i razumijemo ostrašćenost njihovih medija koji su potpuno posrnuli i stavili se u službu zla.

I, kao što vidimo, nijesu im dosta domaći udbaši koji danonoćno rade protiv Andrije Mandića i DF, nego u tome snažno učestvuje i pronatovska crnogorska agentura iz Srbije I Republike Srpske, kojom koordinira Zoran Lazovic, a od kojih su neke već locirale i preslusale bezbjednosne službe ovih zemalja.

A takva neprijateljska propaganda protiv srpskog naroda, a za potrebe antisrpskog režima u Crnoj Gori, će trajati sve dotle dok se djelovanje te agenture ne počisti sa javne scene i sa ulica gradova Srbije i Republike Srpske.

Treba da znaju svi koji su se uvalili u ovaj prljavi i nečasni posao da dolazi vrijeme pravde, a ona će zakucati na vrata svih onih koji su uništavali, pljačkali, podmetali, vršili druge zločine, kao i onih koji su im u tome pomagali i služili”, kazao je on.

1 Comment
  1. Q komentariše

    Samo se vi tjesite,DPS opet zna sta radi a opozicija ne.Opet kasnite .

    1
    4
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.