Udarno: Milova policija u Nikšiću počela da sprovodi torturu nad građanima!

2

Pripadnici saobraćajne policije MUP-a Crne Gore u Nikšiću na ulazima u grad otpočeli su sa pojačanim aktivnostima kontrole saobraćaja koja ima za cilj da ustanovi razloge ulaska u taj crnogorski grad.

Ništa ovdje ne bi bilo čudno da se takav angažman „Milove milicije“ ne sprovodi po nalogu DPS-ovih kadrova, koji nastoje da ustanove sva lica koja imaju dvojna dokumenta Crne Gore i Republike Srbije.

Pošto im drugi predizborni manipulativni metodi nisu pošli za rukom, ovaj put su prijetnjom sa krivičnim prijavama pokušali da dovedu u zabludu birače koji imaju prebivalište u Nikšiću, ali su zbog loše materijalne situacije morali da trbuhom za kruhom odu van rodnog grada, što ih je natjerala DPS „kamarila“.

Dan pred izbore crnogorska policija na ulazu u Nikšić zaustavlja sve one koji su se zaputili ka ovom gradu i svima postavlja isto pitanje: da li imaju dvojno državljanstvo.

Naši sagovornici tvrde da ovo pitanje, kao i drugi pokušaji zastrašivanja krivičnim prijavama onima koji glasaju u Nikšiću, a žive van njega, nemaju ni pravno a ni logično utemeljenje.

Igrom slučaja u inostranstvu nema jake crnogorske dijaspore koji vode porijeklo iz Nikšića, poput Rožaja, Plava, Gusinja i Tuzi, pa se Milo uplašio Srba iz Nikšića koji su se zbog ugrožene egzistencije privremeno nastanili u drugim mjestima, koji za Mila Đukanovića nisu dijaspora već „kancerogeno tkivo“.

Međutim, ne znaju gospoda iz DPS-a da slobodan narod Nikšića sjutra ništa neće moći da zaustavi da iskažu svoju slobodnu volju i skinu 30 godišnji jaram sa vrata i oslobode se mafijaške hobotnice koja već godinama crpi krv građanima poput pijavica i ameba.

Poručivao je crnogorski predsjednik pred izbore da će se Srbi u Crnoj Gori nakon 30.08.2020. godine morati navići na neku novu Crnu Goru, međutim i pored ozbiljnog šamara izraženog u narodnoj volji avgusta prošle godine, isti se nije opametio, već i sada poručuje da će zaustaviti sve retrogradne ideje velikosrpskog nacionalizma koji mu se sve više priviđa, zbog čega će doživjeti totalni fijasko.

Ima tu neke simbolike u Nikšiću je počelo tu će i da se završi, samo ovog puta uz pjesmu „A sad adio“ na smetlište političke istorije gdje mu je i mjesto.

Izvor: Nacionalist

2 Comments
 1. E viva komentariše

  Milo ce imati preko 50 posto ,sa koalicijom sdp,lscg, I saw Dakom koji ce uzeti odredjene glasove DF..takodje gubitak ce dozivjeti ura I demokrate,jer su crnogorci uvidjeli da ih zele izdati Abazovic I Becic.. sutra vece je veliko slavlje crnogoraca u cijeloj Crnoj gori..uz Tompsona,Skora,Jadranku,ima da se pije i pjeva cijelu noc..

  3
  5
 2. Ivi komentariše

  NIJE MILOVA NEGO DRITANOVA I ZDRAVKOV. A. Oni su je birali, bez Skupštine.

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.