U tri grada uhapšena 22 lica

0

Policija u Podgorici je lišila slobode još osam lica zbog kršenja mjere zabrane prisustva i zadržavanja više od jednog lica na svim javnim površinama.

Na Trgu Božane Vučinić policijski službenici su zatekli D.S. (36), I.T. (25), A.J. (27), B.L. (27), M.V. (19) i B.M. (19).

Osim toga policija je zatekla i T.L. (24) i S.P. (30) u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog koji su prekršili istu mjeru.

Sva lica su lišena slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krvično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Policija je samo danas do 19.00 časova u Podgorici lišila slobode 16 lica zbog kršenja zabrane prisustva i zadržavanja na svim javnim površinama više od jednog lica.

Takođe, podgorička policija je u Bulevaru Mihalia Lalića zaustavila vozilo u kojem su se nalazila četiri lica. Lišeni su slobode I.K. (32), M.K. (30), D.P.K. (35) i D.H. (30) zbog istog krivičnog djela koje su počinili kršenjem zabrane prevoza više od dva punoljetna lica u putničkom motornom vozilu u isto vrijeme

Osim toga, službenici policije su registrovali u Danilovgradu i Kolašinu kršenja mjere zabrane međugradskog saobraćaja, te je danilovgradska polciija lišila slobode Ž.Š. (33) iz Nikšića koji je boravio na teritoriji Danilovgrada bez potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja.

Kolašinska policija je zatekla M.G. (30) iz Podgorice u Kolašinu bez potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. On je lišen slobode i priveden nadležnom državnom tužiocu zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.