U susret izborima: Milov tajkun domaćin NATO hakerima!

0

Odani režimski biznismen TOMISLAV ČELEBIĆ će ponovo biti domaćin ozloglašenim NATO hakerima
Iako se još uvek ne zna tačan datum održavanja parlamentarnih izbora u Crnoj Gori (pominju se jul i oktobar, prim. aut.), u okviru vladajuće kriminalne Demokratske partije socijalista (DPS) su uveliko otpočeli sa pripremama kao da će se izbori održati u julu 2020. godine. Budući da je svestan činjenice da je narodu dosta svega te da će posle izbora, kad god da oni budu održani, morati da podvije rep i odstupi, crnogorski predsednik Milo „Al Kradone“ Đukanović je u pomoć pozvao sve svoje saveznike (čitaj zločinačku NATO alijansu), da mu priteknu u pomoć, i ako je ikako moguće, okrenu javnost u njegovu korist, za šta je Al Kradone spreman da se odrekne stotina miliona dolara stečenih kriminalom.

Kako saznajemo iz sasvim pouzdanih izvora iz vrha DPS-a, kao i početkom godine, mafijaška pudlica Đukanović je zadužio svoju igračku glodalicu-koskicu Duška Markovića, premijera Crne Gore, da za potrebe smeštaja većeg broja specijalne hakerske grupe NATO alijanse, inače specijalizovanih za tzv. hibridno ratovanje, angažuje Tomislava Čelebića, režimskog biznismena i vlasnika hotela sa pet zvezdica „Verde“ u Podgorici. Naime, Čelebić je dobio zaduženje da već od 08.05.2020. godine pripremi i opremi najluksuznije apartmane u svom hotelu, kako bi ispunili zahteve američkih državljana koji će u istom boraviti, što je Čelebić bespogovorno prihvatio.

Iako je očigledno da Đukanović još uvek nije oprostio Čelebiću slepu privrženost Markoviću, a posebno što je u par navrata u uticajnim regionalnim političko bezbednosnim krugovima nazvao Đukanovića tiraninom i šefom balkanske mafije, sasvim je izvesno da će Čelebić u cilju zaštite sopstvenog biznisa i kapitala, i u narednom periodu slepo izvršavati sve zadatke koji pred njega budu postavljeni. Jer, dok je Al Kradone i sudija i tužilac i izvršitelj, nikome neće biti lako da mu se suprotstavi, iako svoju priliku iza ćoška vreba neumorni Marković, računajući na Čelebićevu podršku i novac kako bi konačno zaseo u presto.

Izvor : Nacionalist

 

НАТО ХАКЕРИ У ЦРНОЈ ГОРИ: Ево како Милов човек НАМЕШТА ИЗБОРЕ

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.