U Podgorici krišili mjere i počinili nasilničko ponašanje, a u Ulcinju se okupljali

0

Policija u Podgorici je lišila slobode pet lica koja su kršila više mjera za suzbijanje širenja koronavirusa i pri tom počinila i krivično djelo nasilničko ponašanje.

Uhapšeni su S.M. (27), D.M. (25), I.G. (25), P.P. (27) i V.U. (22) zbog sumnje da su izvršili krivična djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti i nasilničko ponašanje.

Ova lica su u selu Kržanja ušli u prodavnicu i fizički napali valsnika i još jedno lice koje se tu nalazilo, te im nanijeli vidne povrede.

Osim toga oni su lomili inventar ove prodavnice. Policija je po saznanju za ovaj događaja locirala i lišila slobode svih pet lica.

Ulcinjska policija je juče tokom dana podnijela krivične prijave protiv tri lica, od kojih su dva bezbjednosno interesantna zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Policija je lišila slobode bezbjednosno interesantna lica N.S. (29) i M.S. (26) koji su prekršili mjeru zabrane prisustva i okupljanja na javnom mjestu više od jednog lica.

Zbog okupljanja u objektu stanovanja osoba koje
nisu članovi istog kućnog domaćinstva krivična prijava je podnijeta protiv K.A. (19). On je zatečen sa još četiri lica u jednoj kućici na Adi Bojani.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.